3 intuïtieve coaching sessies

Voel jij dat er naast het moederschap nog uit het leven te halen is? Heb jij dromen en verlangens voor jezelf, maar wordt je tegengehouden door gedachtes als: ‘Ik mag mezelf toch niet boven m’n kinderen plaatsen’, ‘Hier kan ik nooit wat mee doen want dat vergt heel veel tijd’, ‘Wat zijn mijn partner hier wel niet van vinden’, of nog mooier ‘Wat zullen mijn ouders en vrienden hier wel niet van vinden’. 

 

Als moeder en vrouw houden we zoveel rekeningen met anderen. Zitten we in een veilige comfort zone, maar vergeten we dat we onze eigen verlangens en eigen dromen ook waar mogen maken. Meer plezier in ons leven mogen ervaren. En daarmee ook meer plezier in ons gezin brengen.

 

In praktijk uitbrengen is het beste voorbeeld voor je kinderen. Je kunt 100x zeggen: ‘Schat, doe wat je het allerleukste vindt, doe waar je blij van wordt, dat maakt het leven makkelijk en mooi. Jij mag dat doen lieverd.’ Maar als jij, lieve mama, zelf het voorbeeld niet geeft, dan kan jouw kind dat ook niet pakken. Goed voorbeeld doe goed volgen. 

Linda Stammes Coaching

Maar hoe zou het zijn, als je:

 

  • Jouw dromen en verlangens waar mag maken

  • Je eigen leven mag leiden ipv dat van iemand anders

  • Meer plezier in je leven kan en mag ervaren

  • In je gezin meer gezelligheid, en plezier ziet ontstaan

  • Niet meer geleefd wordt maar leeft

Ik geloof dat je meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat er meer gezelligheid binnen jullie dag kan ontstaan.

 

Mijn missie is jou, mooie mama, te laten zien dat dat je voor jezelf mag kiezen. Dat je vanuit je volste potentie mag leven. Je leven naar je eigen wensen in mag vullen. Dat je mag zijn wie je wilt zijn, buiten de moederrol die je al hebt. Dat je je dromen mag waarmaken. En dat op de manier mag doen die bij jou past. 

 

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om jezelf weg te cijferen. Om voor het geluk van je kinderen te gaan en daarbij je eigen dromen op een laag pitje zet. ‘Dat komt wel wanneer ze naar school gaan’, of ‘Dat komt wel wanneer ze tiener zijn en meer voor hunzelf zorgen’. Uitstelgedrag weet ik inmiddels. Ik werd er niet bepaald gelukkig van. Tot ik het heft in handen nam en mijn dromen na ben gaan jagen. Stap voor stap ontdekte ik dat ik meer was dan alleen moeder, werknemer, partner en vriendin. Ik kwam er achter hoe fijn ik het vond om helemaal mijn eigen pad te volgen. Met de boys, want die gingen, onbewust, in elk proces mee. 

 

Ik kreeg meer plezier in mijn leven. Er stroomde meer energie door mijn lichaam en ook in ons gezin ontstond er steeds meer gezelligheid en minder frustratie. Hoe minder ik op mijn tenen hoefde te lopen, hoe meer rust er ook in ons gezin ontstond. 

 

Dit plezier gun ik jou ook. Alle hokjes mogen er af en jij mag helemaal jezelf zijn, vrouw zijn, en jouw volste potentie leven.

 

Ben jij er klaar voor het plezier in je leven terug te vinden?

Linda Stammes Coaching
Linda Stammes - journaling

Hoe ziet het programma er uit?

 

Je ontvangt 3 sessies van 1,5 uur.

 

Bij elke sessie kijken we waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden en waar aan gewerkt mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

 

Daarnaast mag je mij mailen/appen wanneer je daar behoefte aan hebt. Na de sessie wil er wel eens het één en ander omhoog komen. Daar mag je mij voor contacten, maar ook om iets te vieren, te vragen of wat te delen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik weet zelf hoe fijn het is om op iemand terug te vallen, en wil jou dit ook graag aanbieden. 

 

De sessies zijn allemaal online. Dat maakt voor de werking van de sessies niet uit. 

Na deze 3 sessies

 

  • Durf jij helemaal voor je droom te gaan.

  • Maakt het jou niet uit wat anderen er van zeggen, het gaat hier om jouw leven

  • Maak jij de stappen om je leven te leven zoals jij dat wilt. 

  • Is de energie weer terug in je lichaam

  • Ervaar je weer plezier in je leven

  • Kun je weer genieten van het moederschap

  • Durf je nee te zeggen wanneer het niet bij je past

  • Het ‘perfecte’ plaatje loslaten

  • Is de gezelligheid weer terug in jouw gezin, en kun je de frustraties die er nog zijn makkelijker aan
Linda Stammes Coaching Header

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
In diverse gesprekken met elkaar over je opleiding heb jij mijn interesse gewekt. Ik kon me heel moeilijk een voorstelling maken van waar jij je mee bezig hield dus toen je vroeg om proefpersonen dacht ik, ik meld me aan. Door je enthousiaste verhalen wilde ik ook wel weten wat dat voor mij kon betekenen. Natuurlijk vond ik het wel spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij. We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt. Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie's, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf. Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.
Marit
Lees verder
Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat. Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn. Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next
IMG_2606 moody

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer kan ik met het programma starten?

A: Je kunt beginnen wanneer je wilt.  Zodra we een match gesprek hebben gehad, en we hebben een klik, dan plannen we een date voor de eerste sessie en gaan we aan de slag.

 

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?

A: Ik weet inmiddels dat de connectie online net ze diep en sterk is als in real-life. 

 

V: Hoe vaak zijn de sessies achter elkaar?

A: Tussen elke sessie laten we zo’n twee weken. Zodat je ook integratie tijd hebt n.a.v. de sessie daarvoor.

 

V: Moet ik vooraf betalen?

A: Ja. Zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat. Maar als je wilt kunnen we het bedrag ook splitsen in 3 facturen. Mocht je dit meer lucht geven. 

Jouw investering

 

De tijd die jij voor jezelf al pakt voor dit traject.

 

€ 450,00

 •  
IMG_2590 Moody