3 maanden 1 op 1 coaching

Loop jij er altijd tegenaan dat er te weinig uren in de dag zitten om alle ballen hoog te houden?

 

Dat wanneer je kinderen op bed liggen, je doodop bent. Maar toch de vaatwasser nog inruimt, de was nog opvouwt en het huis nog stofzuigt, want nu heb je er tijd voor.

 

Je graag met vriendinnen afspreekt, maar liever niet alleen maar daarvoor iemand wilt vragen om op te passen?

Je het gevoel hebt dat je thuis alles alleen doet, ondanks dat je weet dat je partner ook wel wat doet?

Linda Stammes Coaching

Maar hoe zou het zijn, als je:

 

  • Net zo goed voor jezelf kunt zorgen als dat je voor je kinderen zorgt
  • Meer vrijheid en het perfecte plaatje, het perfecte moederschap los kunt laten
  • Meer tijd voor jezelf kunt nemen, al is het gewoon even met de benen omhoog op de bank, of even voor je uit staren
  • Niet meer geleefd wordt maar zelf leeft

Ik geloof dat je meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat er meer gezelligheid binnen jullie dag kan ontstaan.

 

En ik geloof ook dat dit kan door jezelf op de eerste plaats te zetten. Niet vanuit het ego maar vanuit je hart. Door te luisteren naar je lichaam, door te luisteren naar je gevoel. Even een moment voor jezelf pakken met een kop koffie/thee/water terwijl de kamer vol ligt met speelgoed en de kinderen om je heen rennen. Dat kan!

 

Na heel wat jaren als moeder, ondernemer, vrouw, dochter, zus en vriendin rond te rennen ben ik mezelf regelmatig tegen gekomen. En heb ik vooral stappen gezet om mezelf niet meer voorbij te laten rennen.

 

Hoewel het soms lijkt wanneer je om je heen kijkt dat het moederschap easy is en je de enige bent die zich zo belabberd kan voelen. Trust me, je bent niet de enige. En ook niet iedereen doet het alleen. Je mag hulp inschakelen. Sterker nog, je moet hulp inschakelen.

 

It takes a village te raise a child

 

Die uitspraak is er niets voor niets. Ik geloof dat wanneer jij jezelf op de eerste plaats kunt zetten, dat jij een nog leukere en lievere moeder zult zijn, een mooiere partner, een nog leukere vriendin en bovenal een nog sterkere vrouw zult zijn.

 

Durf jij het aan om met mij die reis te maken?

Linda Stammes Coaching
Linda Stammes - journaling

Hoe ziet het programma er uit?

 

Je wordt 3 maanden door mij ondersteunt.

 

Elke maand hebben we een sessie van 1,5 uur en is er een contact moment (digitaal of via de telefoon) van een half uur. We kijken waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden en waar aan gewerkt mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

 

Daarnaast mag je mij mailen/appen wanneer je daar behoefte aan hebt, om iets te vieren, te vragen of wat te delen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik weet zelf hoe fijn het is om op iemand terug te vallen, en wil jou dit ook graag aanbieden. 

 

Bij de sessie van 1,5 uur mag je ervoor kiezen om bij mij langs te komen en elkaar in real life te ontmoeten. Of om het digitaal/telefonisch te doen. 

Na deze 3 maanden

 

  • Plan je tijd voor jezelf in, waarin je aan zelfcare doet zonder dat jij je daarbij schuldig voelt of dit wel verantwoord is als moeder
  • Durf je dat dagje sauna vol zelfvertrouwen in te plannen omdat je wéét dat je na die dag nog veel meer voor je kinderen kan zorgen en er ook echt van geniet
  • De was even laten voor wat het is, omdat je gewoon een avondje een heerlijke film op Netflix wilt kijken. Morgen weer een nieuwe dag
  • Voel je geen schaamte of prikkende ogen van anderen meer wanneer je kinderen hun keel openzetten in de speelgoedwinkel, je bent er zelfs compleet rustig onder
  • Geniet je van het moederschap, ook op de momenten dat het wat minder leuk is
  • Kun je een avondje weg met vriendinnen, terwijl je oppas hebt geregeld, en daar optimaal van geniet
  • Durf jij ook een keertje nee te zeggen (zonder je schuldig te voelen) wanneer er om hulp op school wordt gevraagd, en het eigenlijk niet lekker uit komt
  • Het perfecte plaatje loslaten
Linda Stammes Coaching Header

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
In diverse gesprekken met elkaar over je opleiding heb jij mijn interesse gewekt. Ik kon me heel moeilijk een voorstelling maken van waar jij je mee bezig hield dus toen je vroeg om proefpersonen dacht ik, ik meld me aan. Door je enthousiaste verhalen wilde ik ook wel weten wat dat voor mij kon betekenen. Natuurlijk vond ik het wel spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij. We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt. Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie's, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf. Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.
Marit
Lees verder
Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat. Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn. Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer kan ik met het programma starten?

A: Je kunt beginnen wanneer je wilt.  Zodra we kennis hebben gemaakt, en we hebben een klik, dan plannen we een date voor de eerste sessie en gaan we aan de slag.

 

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?

A: Ik weet inmiddels dat de connectie online net ze diep en sterk is als in real-life. 

 

V: Moet ik vooraf betalen?

A: Ja. Zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat. Maar als je wilt kunnen we het bedrag ook splitsen in 3 facturen. Mocht je dit meer lucht geven. 

Jouw investering

 

De tijd die jij voor jezelf al pakt voor dit traject.

 

€ 1111,00

 •  
IMG_2590 Moody