Back to the feminine program

Stap in 10 weken in je vrouwelijkheid en sensualiteit zodat je meer plezier en genot uit je leven kunt halen

Heb jij het gevoel dat je altijd je best moet doen voor het perfecte plaatje? De perfecte moeder zijn, het perfecte gezin, de perfecte baan, het perfecte huis en het perfecte lichaam moet hebben? 

 

Ben jij een ambitieuze moeder die altijd heel hard gewerkt heeft, en zou je niets liever willen dan genieten van je gezin? Alleen merk je dat je in je hoofd zit, aan het einde van de dag moe bent en niet alle aandacht aan je kinderen kunt geven?

 

Dat je moeite hebt met genieten van je dag? Maar ook moeite hebt met het ontvangen van een compliment? Wanneer iemand tegen jou zegt hé je straalt wat zie je er goed uit, jij meteen zegt ooh dat is maar make-up hor, dat haalt me nog een beetje op.

 

Dat je geen tijd of zin hebt om jezelf te verzorgen? Die ene mooie jurk die in jouw kast hangt, die wel eens in je gedachten op popt om aan te trekken, maar je toch laat hangen omdat je voor het comfortabele kiest. Zo merk je dat sneller een trui of lekker zittende broek aan trekt in plaats van tijd en energie steekt in er goed uit zien.

 

Kortom mag jij je vrouw voelen van jezelf?

 

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

Linda Stammes Coaching

Hoe zou het zijn, als jij:

 

  • Complimenten kunt ontvangen zonder ze te weerleggen
  • Je lekker in je lijf en lichaam mag voelen zonder enige bezwaar
  • Schaamteloos en consessieloos mag gaan genieten, van jezelf, van je gezin, van jouw leven
  • Op en top vrouw mag voelen in alle facetten van je leven
 
Daar ben ik jou coach in! Ik help jou om je weer op en top vrouw te voelen, zodat jij weer volop van het leven kunt genieten. En plezier uit het leven kunt halen.

Ik geloof dat wanneer je meer van jezelf kunt genieten. Je meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat je meer uit het leven kunt halen. En jij je op en top vrouw mag voelen.

 

Mijn missie is jou, mooie mama, jij ambitieuze vrouw, te laten zien dat je voor jezelf mag kiezen. Dat je vanuit je volste potentie mag leven. Je leven naar je eigen wensen in mag vullen. Dat je mag zijn wie je wilt zijn, buiten de moederrol die je al hebt. Dat je je dromen mag waarmaken. Dat je op jezelf mag vertrouwen. En dat je dat op de manier mag doen die bij jou past. 

 

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om jezelf weg te cijferen. Om voor het geluk van je kinderen te gaan en daarbij je eigen dromen op een laag pitje zet. ‘Dat komt wel wanneer ze naar school gaan’, of ‘Dat komt wel wanneer ze tiener zijn en meer voor hunzelf zorgen’. Uitstelgedrag! Weet ik inmiddels uit eigen ervaring. En ik werd er niet bepaald gelukkig van. Tot ik het heft in handen nam en mijn dromen na ben gaan jagen. Stap voor stap ontdekte ik dat ik meer was dan alleen moeder, ondernemer, partner en vriendin. Ik kwam er achter hoe fijn ik het vond om helemaal mijn eigen pad te volgen. Met de boys, want die gingen, onbewust, in elk proces mee. 

 

Ik kreeg meer plezier in mijn leven. Er stroomde meer energie door mijn lichaam en ook in ons gezin ontstond er steeds meer gezelligheid en minder frustratie. Hoe minder ik op mijn tenen hoefde te lopen, hoe meer rust er ook in ons gezin ontstond. 

 

Dit plezier gun ik jou ook. Alle hokjes mogen er af en jij mag helemaal jezelf zijn, vrouw zijn, en jouw volste potentiële leven leven.

 

Ben jij er klaar voor het plezier in je leven terug te vinden? Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

Linda Stammes Coaching
Linda Stammes - journaling

Hoe ziet het programma er uit?

 

Dit programma duurt 10 weken. Want, om terug te gaan naar je vrouwelijkheid & sensualiteit en die te omarmen, ga je op reis. En die reis maken we samen.

 

Je ontvangt een kick-off en 2 losse sessies van 1,5 uur. (3 sessies van 1,5 uur in totaal.)

Daarbij heb je 2 calls van 45 minuten. 

Je kunt de sessies plannen wanneer jou het beste uit komt. Je krijgt hiermee toegang tot mijn agenda. 

We kijken met elke sessie, of elk contactmoment waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden en waar aan gewerkt mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

 

Daarnaast mag je mij mailen/appen wanneer je daar behoefte aan hebt, om iets te vieren, te vragen of wat te delen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik weet zelf hoe fijn het is om op iemand terug te vallen, en wil jou dit ook graag aanbieden. 

 

Alle sessies zijn online. Uit ervaring weet ik dat dit net zo sterk werkt als wanneer we real – life in dezelfde ruimte zouden zitten. 

 

Dit is wat ik zie wat er nodig is om te genieten van het leven.

 

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

Na deze 10 weken

 

  • Zit jij 100x lekkerder in je lijf, en zie je de stralende vrouw die jij vanuit je hele lijf voelt tegenover je in de spiegel staan
  • Durf jij je vrouw zijn te omarmen. Én kies je eerder voor die fantastische jurk ipv het comfy outfit
  • Heb jij het plezier in jezelf, in je dag, in je leven, in je gezin, in je werk weer terug gevonden
  • Heb jij het perfecte plaatje losgelaten en mag je zijn wie je wilt zijn en waar je al zo lang naar verlangd
  • Ben je aan het genieten in plaats van hard aan het werken
  • Is jouw leven gevuld met Joy en Liefde, voor jezelf en de mensen op je heen

  • Kun jij ongegeneerd van jezelf houden, in je hele zijn!
 
Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.
Linda Stammes Coaching Header

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
Natuurlijk vond ik het spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij. We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt. Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie's, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf. Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.
Marit
Lees verder
Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat. Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn. Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next
IMG_2606 moody

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer kan ik met het programma starten?

A: Je kunt beginnen wanneer je wilt.  Zodra we kennis hebben gemaakt, en we hebben een klik, dan plannen we een date voor de eerste sessie en gaan we aan de slag.

 

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?

A: Ik weet inmiddels dat de connectie online net ze diep en sterk is als in real-life. 

 

V: Moet ik vooraf betalen?

A: Ja. Zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat. Maar als je wilt kunnen we het bedrag ook splitsen in 3 facturen. Mocht je dit meer lucht geven. 

Jouw investering

 

De tijd die jij voor jezelf al pakt voor dit traject.

 

€ 997,00 (incl. btw)

 

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_2590 Moody