Begeleiding / Mentorship / coaching

Wil jij meer dan alleen een losse healing of reading? Wil jij een langere tijd samen werken en de tofste vormen van jou naar boven halen?

Yes! Dat kan natuurlijk! Ik sta altijd open voor mogelijkheden die bij jou passen.

Een traject van 6 tot 8 sessies, waarbij we één keer in de twee weken samen komen, online of offline. En per sessie zien wat er op dat moment naar boven komt, wat er ingezet mag worden aan tools. Of het nou een coaching gesprek is, een wandeling, healing, reading of just silence, óf heel veel lachen. Het is allemaal mogelijk. Het wordt precies wat jij op dat moment nodig hebt om stappen te maken, om los te breken uit je oude patronen, uit je oude denkwijze, om de innerlijk kind stukken aan te kijken, of door net even samen door die pijn en angst heen te gaan. Zodat jij kan stralen. En je leven kunt gaan leven op jouw voorwaarden, vanuit vertrouwen. En jezelf veilig en waardevol mag voelen. Dat je hier wél mag zijn om alles er uit te halen. Het leven leven.

Neem contact op via whatsapp of boek een kennismakingsgesprek hieronder.

Een vrije sessie is ook altijd mogelijk. Of dit nu gaat om een healing, reading, coaching, een wandeling, stilte, of wat het ook is wat er omhoog komt. We maken tijd vrij om omhoog te laten komen en aan te kijken wat er op dat moment mag gebeuren. Misschien mag je wat loslaten, misschien mag je wat doorvoelen, misschien mag je wat ontdekken van jezelf. Een vrije sessie die je zelf, of jouw systeem zelf in gaat vullen.

Foto door Hasan Albari

1x vrije 1 op 1 sessie

Wat heb je op dit moment nodig? Waar heb je nu behoefte aan? Tijdens deze sessie is een healing, reading, coaching, wandeling of stilte mogelijk, of juist de combinatie van deze. Net waar jij zin in hebt of wat jouw systeem van je vraagt. 

prijzen

€ 99,00

6x sessie 1 op 1

Wil je toch graag wat meer begeleiding? Wil je dat we jouw pad voor een tijdje samen bewandelen? 
Tijdens deze sessies kijken we per sessie waar jij en jouw systeem behoefte aan hebben. Dit kan een reading, een healing, coaching, een wandeling, stilte of een combinatie van deze zijn. 

prijzen

€ 575 – 6 sessies
€ 750 – 8 sessies

Foto door Hasan Albari

man vs vrouw

Waar mannen met hun hart ontvangen, ontvangen vrouwen met hun baarmoeder. En in beide organen wordt alles opgeslagen waarvan we niet hebben geleerd het te laten stromen. Verdriet, angst, woede en trauma’s. Uit dit leven, maar ook uit onze vorige levens. Uit de collectieve vrouwenlijn, uit de collectieve mannenlijn én uit de familielijnen.

Waar mannen dit in hun hart proppen en vastzetten. Doen vrouwen dit in hun baarmoeder. 

Hiermee zijn de sessies voor de mannen meer gericht op het hartgebied. En de sessies voor de vrouwen meer gericht op de baarmoeder. Mannen en vrouwen zijn verschillend, er is niet één methode om te werken, om te helen, om te coachen. 
Dat is één. Daarnaast ben je als mens ook mega verschillend van elkaar, en zitten we er per dag weer anders in. De sessies worden mede daardoor intuïtief geleidt. Je zult ervaren dat niet één sessie bij mij hetzelfde is.  

F6259A6D-396C-46F1-9083-C849232C6A97