Boostsessie

Je herkent het waarschijnlijk wel, je ergert je kapot aan je man die niets lijkt te doen in het huis, of tenminste niet uit zichzelf.

Je schiet uit je slof naar je kinderen omdat ze niet op willen schieten en jullie te laat op school komen. 


Je hebt net op tijd een cadeautje gehaalt voor de verjaardag van de kleine van je vriendin. Maar stiekem heb je helemaal geen zin in een vol 
druk huis met jumpende rennende kinderen. Want tja, je wilt alle was nog aan kant hebben omdat je morgen moet werken

Linda Stammes Coaching

Hoe zou het zijn, als je…

 

Je man aan kunt zetten om te helpen, zonder irritaties naar elkaar

 

De ochtend rustig door komt, en je relaxt met de kinderen op de fiets naar school zit. 

 

Ook wel eens nee mag zeggen.

 

Waar loop jij op dit moment tegenaan?

 

Ik geloof dat je meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat er meer gezelligheid binnen jullie dag kan ontstaan.

 

En ik geloof ook dat dit kan door jezelf op de eerste plaats te zetten. Niet vanuit het ego maar vanuit je hart. Door te luisteren naar je lichaam, door te luisteren naar je gevoel. Even een moment voor jezelf pakken met een kop koffie/thee/water terwijl de kamer vol ligt met speelgoed en de kinderen om je heen rennen. Dat kan!

 

Na heel wat jaren als moeder, ondernemer, vrouw, dochter, zus en vriendin rond te rennen ben ik mezelf regelmatig tegen gekomen. En heb ik vooral stappen gezet om mezelf niet meer voorbij te laten rennen.

 

Hoewel het soms lijkt wanneer je om je heen kijkt dat het moederschap easy is en je de enige bent die zich zo belabberd kan voelen. Trust me, je bent niet de enige. En ook niet iedereen doet het alleen. Je mag hulp inschakelen. Sterker nog, je moet hulp inschakelen.

 

It takes a village to raise a child

 

Die uitspraak is er niets voor niets. Ik geloof dat wanneer jij jezelf op de eerste plaats kunt zetten, dat jij een nog leukere en lievere moeder zult zijn, een mooiere partner, een nog leukere vriendin en bovenal een nog sterkere vrouw zult zijn.

 

Durf jij het aan om met mij die reis te maken?

Linda Stammes Coaching
Linda Stammes Coaching

Hoe ziet een boostsessie er uit?

 

Twee uur alleen voor jou. Jouw eerste stap om helemaal voor jezelf te kiezen en je tijd hiervoor te pakken. 

In die twee uur gaan we kijken waar jij tegen aan loopt. Wat hetgeen is waar jij je aan ergert, wat niet lekker loopt bij jezelf en/of binnen je gezin en waar de blokkade zit. 

Maar we gaan niet alleen kijken naar het wat en waar, maar ook naar het hoe. Hoe kan het anders. Hoe zou je het graag willen. Ik laat je bewust woorden van wat er nu gebeurd. Maar vooral, laat ik je bewust worden hoe je het graag wilt hebben. 

En dan natuurlijk, wat kun je er aan doen om daar te komen. Bij hoe het anders kan en mag. Meer rust in de tent meer relaxtheid, minder stress, en bovenal minder gekibbel. 

Dit doe ik intuïtief, ik kijk wat jij nodig heb. En daar gaan we mee aan de slag.

Na de boostsessie

 

    • Durf jij ook een keer nee te zeggen, zonder je daar schuldig over te voelen
    • Kun je het perfecte plaatje loslaten
    • Zijn de ochtenden bij jullie thuis een stuk relaxter, in ieder geval voor jezelf
    • Weet jij wat je valkuil is en weet je ook hoe je weer bij jezelf kunt komen
    • Geniet je van het moederschap, ook op de momenten dat het wat minder leuk is
Linda Stammes Coaching Header

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
In diverse gesprekken met elkaar over je opleiding heb jij mijn interesse gewekt. Ik kon me heel moeilijk een voorstelling maken van waar jij je mee bezig hield dus toen je vroeg om proefpersonen dacht ik, ik meld me aan. Door je enthousiaste verhalen wilde ik ook wel weten wat dat voor mij kon betekenen. Natuurlijk vond ik het wel spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij. We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt. Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie's, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf. Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.
Marit
Lees verder
Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat. Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn. Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next
Linda Stammes - journaling

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer kan ik de sessie plannen?

A: Je kunt ‘m inplannen wanneer je wilt.  Zodra we kennis hebben gemaakt, en het klopt tussen ons, dan plannen we een date en gaan we aan de slag.

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessie of kan het ook online?
A: Als ik nu kijk naar de regelgeving dan kunnen we dit het beste online doen. Ik weet inmiddels dat de connectie online net zo diep en sterk is als in real-life.

V: Moet ik vooraf betalen?
A: Ja zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat.

Jouw investering

 

2 uur van je dag 

(en daarmee tijd voor jezelf al)

 

€ 150,00

 

IMG_2590 Moody