Ga maar zitten en schrijven: Mijn weg naar het delen van mijn teksten

‘Ga maar zitten en schrijven’
In de volledige stilte van de natuur, is dit wat er tegen mij gezegd werd.

C20B97C8-1FDD-4910-987E-7EA8769866D9_1_105_c

Ik zag mezelf in kleermakerszit op de bank zitten. Koptelefoon op, laptop op schoot, en alleen maar typen. Het voelde als een hele fijne nieuwe comfortzone. Alsof ik in een soort trans zat.
Ondertussen ging mijn mind helemaal los. Want wat heb ik nou om over te schrijven!? Dit is alles behalve mijn comfortzone. Het ligt er juist ver buiten. Moet het een boek worden, een dagboek? Of wat the fuck is ziel talking about?!

‘Follow the signs’ Nou die waren er…
Eerst komst er een story voorbij over het schrijven van spirituele boeken. Daarna begint er iemand over het schrijven van teksten voor een platform. Vervolgens wordt er, out of the blue, tijdens een sessie van de opleiding gezegd dat we onze teksten moeten gaan delen.
Tja, how many signs do you need?!

En dus ben ik gaan zitten. Op de bank, laptop op schoot, koptelefoon op. Oké, niet in kleermakerszit. Op dat moment zat ik in de eerste fase van mijn cyclus. Mijn benen werken dan niet mee.
Ik ben gaan schrijven. Al was het maar om alles uit het systeem te laten gaan.

‘Jouw teksten zet mensen aan het denken wanneer je ze deelt’, is wat ze zeiden. ‘Je hoeft jezelf niet te beschermen, je hoeft hun niet te beschermen. Deel de kennis die in je zit, deel de kennis die je tot je door krijgt, en laat ze er mee doen wat ze willen. Ga uit je comfortzone. Houdt het niet voor jezelf.’

En nu zijn we hier, op dit punt.. Weet ik niet of ik mijn teksten wel moet gaan delen, want doodeng. (Hart kloppend in keel enzo) En toch mag ik uit die comfortzone. Een eerste stap, en we gaan wel zien waar deze boot op het onrustige water mij naartoe gaat leiden.

En voor jou… Have fun reading. Ik ben benieuwd wat de teksten met je gaan doen. Gaan ze raken, gaan ze langs je heen, wordt je boos of juist verdrietig, snap je er geen bal van of juist wel. There’s no right of wrong.