GROEPSHEALING

Zo’n één keer in de maand of twee maanden organiseer ik op verschillende fijne mooie plekken een groepssessie die speciaal gericht is op de baarmoeder. (Heb je zelf een vrouwencirkel/groep en wil je graag een groepssessie doen, scroll dan even naar beneden) 

In onze baarmoeder slaan wij als vrouwen gebeurtenissen (mooi en minder mooi), trauma’s (klein en groot) en energieën (wel of niet van jezelf) op die ons niet dienen. Zeker niet wanneer het gaat om het creëren en het op de wereld zetten van je meest mooie ideeën en niet geheel onbelangrijk, de prachtige kindjes.
Veel van de stukken die we in onze baarmoeder opslaan mogen we loslaten. Zodat we vanuit vertrouwen kunnen gaan leven, vertrouwen op jezelf, op je lichaam, op het leven. Zodat je vuur weer kan gaan branden. Zodat je je sensualiteit kunt gaan omarmen. Zodat je je dromen waar kunt gaan maken. Zodat je kunt gaan kiezen voor jezelf.
En dat laatste is de eerste keuze die jij nu al maakt wanneer je bij de groepssessie aanwezig bent. 

Hoe ziet zo’n sessie er uit?

Tussen 13:00 en 13:15 is de inloop, je zoekt een fijne plek in de yurt en/of kletst lekker met de andere vrouwen.
Om 13:30 uur beginnen we met een meditatie 
Daarna zullen we onze heupen los maken door even lekker te dansen.
Vervolgens zal ik uitleggen waar onze baarmoeder tot in staat is, waarom een healing zo belangrijk kan zijn, wat je allemaal los kunt laten, en wat je kunt verwachten.
Daarna mag je voor jezelf een intentie zetten. Daarin begeleid ik je, zodat je deze zo hoog mogelijk in kunt zetten. En tijdens de healing veel los kunt laten.
En natuurlijk neem ik je vervolgens mee in de healing zelf. 

Rond 16:00 uur sluiten we de cirkel af zodat je weer helemaal terug bij jezelf, rustig en met een voldaan (en verlicht) gevoel weer naar huis kunt gaan.

Je mag deze middag helemaal over je heen laten komen. Zie het als tijd voor jezelf. Je hoeft helemaal niets te doen, hoe heerlijk?!
Neem een yogamatje (mocht je die hebben) en een lekkere deken mee voor jezelf. Zodat je comfortabel en warm kunt liggen.

Ik zorg voor een heerlijke thee, fijne muziek, kaarsje, wat lekkers te eten, water, een fijne sfeer en een prachtige healing.

Ticket prijzen

• Een ticket voor één persoon is € 29,95

• Mocht je graag samen met een vriendin komen, dan is jullie ticket gezamenlijk € 50,00

Je wilt een groepssessie voor je vriendinnen, vrouwencirkel, collega’s of andere groep vrouwen organiseren?

Jaa te gek!! Super mooi dat je dit wilt doen. Hoe meer vrouwen de connectie met hun baarmoeder, en vanuit daar de rest van hun lichaam, voelen, hoe mooier.  
Ik organiseer niet alleen baarmoederhealings voor groepen in de yurt in Winkel, ik rijd ook graag naar jouw groep toe waar deze ook is. Of dit nu in Amsterdam, Leeuwarden, Den Bosch, Groningen of welke grote of kleine plaats in Nederland. 

Als jij een goede locatie hebt bij jou in de buurt, dat kan bij iemand thuis of een gehuurde locatie zijn, dan rijd ik graag jouw kant op. 
Weet je geen locatie en wil je graag gebruik maken van de yurt in Winkel, dan is dit ook zeker mogelijk. 
Wil jij het vanuit je bedrijf online doen, ook dat is mogelijkheid. 
Je leest, ik zie geen grenzen daarin. Alles is uitvogelbaar.

Een baarmoederhealing voor jouw groep heeft dezelfde insteek als die ik hierboven uitgelegd heb. Houdt rekening met zo’n 2,5 uur in totaal waarbij de healing zelf ongeveer 1 uur duurt. (online is dit korter)
Mocht je dit anders willen, dan hoor ik je ideeën graag en kunnen we bekijken wat wel of niet werkt. 

De startprijs voor een groepssessie is € 175,00 ex reiskosten, drinken/versnaperingen en/of huur van de locatie.