Healing sessie

Jouw grootste wens is zwanger worden van een prachtig mooi zieltje. En dit wondertje laten opgroeien in je buik zodat je na 9 maanden een wonderschoon kindje in je armen hebt. Wat je kunt voelen, ruiken, mee knuffelen, verder laten opgroeien, al je liefde kunt geven, van kunt leren en de wereld kunt laten zien. Dat is jouw droom.

Alleen het realiseren van die droom gaat niet heel makkelijk. Sterker nog, het eerste stuk, zwanger worden, dat wil nog niet zo erg lukken. Terwijl je er wel alles voor doet. Jij en je partner hebben seks op de momenten dat je ovuleert, je checkt je cyclus met ovulatietests, je hebt alle info ingeslagen als het gaat om vitamines, mineralen, eten, drinken, een gezonde levensstijl, jij en je partner zijn beide gecheckt door alle medici waar afspraken mee gemaakt kunnen worden.

Kortom, je bent je bewust van alles, je bent gezond, je partner is gezond, er is niets meer wat jullie tegenhoudt. En toch wil het niet lukken…

Je weet dat ik een heel mooi programma heb op het energetisch reinigen van je baarmoeder. Maar je vind het nog wel spannend. Dat begrijp ik. Daarom dat ik voor jou de mogelijkheid heb om een losse sessie te boeken. Zo kun je proeven wat een healing inhoudt en zit je niet meteen vast aan meerdere sessies. 

Een zwangerschap, de komst van een kindje in jouw baarmoeder, is niet alleen een fysieke kwestie. Ook energetisch moet het allemaal kloppen. En bij het energetische verhaal kan ik jou helpen. Ben jij er klaar voor?  

IMG_0216 moody

Hoe zou het zijn, als je…

  • alle gedachtes op het ‘waarom wil het niet lukken’ los kunt laten?
  • het vertrouwen in je lichaam terug kunt vinden?
  • je weer veilig kunt voelen in je lichaam?
  • weer plezier kunt hebben tijdens de seks?
  • het hoe en wanneer zwanger worden los kunt laten?
  • het vertrouwen hebt dat een zwangerschap ook voor jou weggelegd is?


Ik help jou tijdens de healing jouw belemmerende overtuigingen te doen verdwijnen en het vertrouwen terug te brengen.

Ik geloof dat er meer voor nodig is dan alleen het fysieke stuk, om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen, en deze veilig te laten groeien.

Mijn missie is om elke vrouw in haar creatie kracht te zetten. Om haar te laten genieten van het creëren van een leven. Zodat zij open staat om het springen vrolijke zieltje dat op haar wacht, te ontvangen.

Na een lange reis in persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer in connectie gekomen met wat ik hier op aarde te brengen heb. Namelijk dat ik hier op aarde ben om de baarmoeder energetisch gezien vrij te maken zodat vrouwen die moeder willen worden ook daadwerkelijk open staan om een kindje te ontvangen. 

Hoewel heb bij ons, bij de oudste, vrij snel ging om zwanger te worden, zat er tussen hem en de jongste een miskraam. En duurde het daarna ook even voor ik zwanger was van onze jongste.
In mijn hoofd kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Ik deed er alles aan. Las boeken, forums, blogs, andere websites met informatie, ovulatietests, alles wat de kans op een zwangerschap zou vergroten of in kaart brengen. Maar toen ik eenmaal ontspande, geen werk of andere dingen aan mijn hoofd had en puur van mijn mannen aan het genieten was, was het raak. 

Er ging een aantal jaar overheen totdat ik het besef kreeg dat dit is hoe het werkt. Ik ben er meer in gaan duiken en kwam achter de mooiste materies. Waaronder energetisch werk, waar ik al mee aan het werk was. Zo kunnen we fysiek, emotioneel en mentaal van alles willen. Maar we moeten hier energetisch ook klaar voor zijn.
We komen uit een wereld waar alles maakbaar is, maar er is één ding wat niet maakbaar is, en dat is de timing van een zwangerschap.

Ben jij ready om je meer te verdiepen in het energetische stuk van zwanger worden? Ben jij bereid om de stukken van jezelf aan te gaan? Om uit je hoofd te komen en in je lichaam te stappen?

785DC9E5-5D4C-4FB0-8359-9811E92E17B4 moody
IMG_0237 moody

Hoe ziet een healing er uit?

Een healing duurt 60 of 120 minuten. 

Aan de hand van je inschrijfformulier bespreken we waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden en waar aan gewerkt mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

Je kunt ervoor kiezen om de sessies bij mij thuis te ontvangen of online. Uit ervaring weet ik dat online net zo sterk werkt als wanneer we real-life in dezelfde ruimte zouden zitten. Ik kan je alleen niet aanraken of een tissue aanbieden wanneer dit net even nodig is. Voel vooral wat voor jouw het fijnste werkt. Je bent bij mij in een veilige omgeving, of dit nu online of in real life.

Een week na de sessie neem ik via de app contact met je op om te vragen hoe het met je gaat, en wat er veranderd is. 

Na de healing

  • Kun jij de grote waarom vraag loslaten
  • Heb je het vertrouwen in je lichaam weer terug
  • Voel je je veilig in je lichaam
  • Heb je het vertrouwen in een zwangerschap, wat ook voor jou weggelegd is, weer terug
IMG_0227 moody

Wanneer je op het baarmoedergebied werkt, dan werk je meer dan alleen op het ontvangen van een kindje. Je werkt letterlijk op je meer veilig voelen in je lichaam. Je werkt op meer ruimte in je onderbuikgebied. Je durft letterlijk meer te ademen richting je onderbuikgebied. Je hebt minder spanning op het moment dat je zit, je kunt meer landen in je lichaam.

 Reacties van klanten

IMG_0220 moody

Veel gestelde vragen

V: Wanneer kan ik de sessie plannen?
A: Je kunt ‘m inplannen wanneer je wilt.  Je ontvangt van mij een link van mijn agenda, daarin kun je zelf je afspraak zetten. 

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?
A: Hier mag jij zelf in voelen waar jij je het fijnste bij voelt. Ik weet inmiddels dat de connectie online net zo diep en sterk is als in real-life. Kies dus vooral waar jij je goed bij voelt.

V: Moet ik nog ergens rekening mee houden?
A: Nee, eigenlijk niet. Het enige, waneer je voor een online sessie kiest, zorg ervoor dat je die anderhalf uur ook niet gestoord kan worden. En, don’t take it to seriously, een beetje fun tijdens de healing is werkt top. Light en fun.

Jouw investering

 • Lange sessie – max 2 uur    € 150,00 (incl. btw)
 • Korte sessie – max 1 uur      € 79,00 (incl. btw)


Plan via onderstaande knop jouw afspraak voor een prachtige sessie.

IMG_0218 moody