Healingen

vrouw

De vrouw die vanuit passie en vuur leeft, die schijt heeft en vooral haar eigen pad volgt. Tijdens sessies zie ik haar, voel ik haar. In jou!

Een stukje fierceness waar jij vertrouwen uit kunt halen. Waar jij je veilig mag voelen. Allemaal verborgen in je baarmoeder.

Are you ready to let your wild woman grow?
Then I’m your woman!

Ik ben er voor je om de wild woman in jou wakker te maken.
Vanuit mijn gegronde energie, naar jouw body mind & soul.

man

De man die zijn hart kan volgen en zich kan uiten zonder dat zijn hoofd er de hele tijd tussen zit. Tijdens sessies zie ik hem.
Voel ik hem. In jou!

Een stukje zachtheid waar jij je vertrouwd mee mag voelen.
Zonder de sterkste of zwakste te zijn. Waaruit je kracht kunt halen en stappen voorwaarts kunt zetten. Allemaal verborgen in je hart.

Ben jij er klaar voor om volledig vrij en jezelf te zijn?

Ik ben er voor jou om de controle en angst los te laten en volledig te vertrouwen op wie jij bent, zonder de verhalen op je heen.

Foto door Hasan Albari

Prive opname

Een privé opname voor een healing die je op je eigen tijd kunt doen. Deze healing wordt speciaal op jouw afgestemd en ingesproken. De opname ontvang je via whatsapp of mail. En kun je afspelen wanneer jij de ruimte voelt voor de healing.

Stuur een whatsapp berichtje via onderstaande link om jouw privé opname vast te leggen. 

prijzen

€ 30,00

1 op 1 healing

Een uur gedragen worden door de energie. Online of in mijn praktijk, waar jij je comfortabel bij voelt.
Via een meditatie neem ik je mee in de energie en zetten we alles wat mag stromen in stroming.
Fysiek, emotioneel, mentaal en/of energetisch. Ook jouw ziel neem ik hier in mee.
Er komt naar boven wat naar boven komt en ruimt lekker op.

prijzen

€ 99,00

Foto door Hasan Albari
Foto door Pok Rie

Groepshealing

Elke maand vind er een online een groepsheading plaats. Natuurlijk in een besloten online omgeving. Laat je dragen door de energie van elkaar. En laat los wat je op dat mag opruimen aan emoties of conditioneringen.

Daarnaast zijn er ook groepshealingen op locatie. 
Meer info hierover vind je via de onderstaande link.

prijzen

€ 20,00 – online

€ 40,00 – op locatie

Downloads

Heb jij geen idee wat een healing met je doet, maar ben je wel reuze nieuwsgierig en wil je er eentje vrijblijven uitproberen. 

Hier vindt je de download van een baarmoeder healing.
(vanaf maart)

Hier vindt je de download van een algemene healing.
(vanaf maart)

prijzen

€ 15,00

Foto door Hasan Albari

man vs vrouw

Waar mannen met hun hart ontvangen, ontvangen vrouwen met hun baarmoeder. En in beide organen wordt alles opgeslagen waarvan we niet hebben geleerd het te laten stromen. Eigen verdriet, angst, woede en trauma’s. Uit dit leven, maar ook die uit onze vorige levens, uit de vrouwenlijn, uit de mannenlijn én uit de familielijnen. Waar mannen dit in hun hart proppen en vastzetten. Doen vrouwen dit in hun baarmoeder. 
Hiermee zijn de sessies voor de mannen meer gericht op het hartgebied. En de sessies voor de vrouwen meer gericht op de baarmoeder. Mannen en vrouwen zijn verschillend, er is niet één methode om te werken, om te helen, om te coachen. 
Dat is één. Daarnaast ben je als mens ook mega verschillend van elkaar, en zitten we er per dag weer anders in. De sessies worden mede daardoor intuïtief geleidt. Je zult ervaren dat niet één sessie bij mij hetzelfde is.