Healingen

vrouw

De vrouw die vanuit passie en vuur leeft, die schijt heeft en vooral haar eigen pad volgt. Tijdens sessies zie ik haar, voel ik haar. In jou!

Een stukje fierceness waar jij vertrouwen uit kunt halen. Waar jij je veilig mag voelen. Allemaal verborgen in je baarmoeder.

Are you ready to let your wild woman grow?
Then I’m your woman!

Ik ben er voor je om de wild woman in jou wakker te maken.
Vanuit mijn gegronde energie, naar jouw body mind & soul.

man

De man die zijn hart kan volgen en zich kan uiten zonder dat zijn hoofd er de hele tijd tussen zit. Tijdens sessies zie ik hem.
Voel ik hem. In jou!

Een stukje zachtheid waar jij je vertrouwd mee mag voelen.
Zonder de sterkste of zwakste te zijn. Waaruit je kracht kunt halen en stappen voorwaarts kunt zetten. Allemaal verborgen in je hart.

Ben jij er klaar voor om volledig vrij en jezelf te zijn?

Ik ben er voor jou om de controle en angst los te laten en volledig te vertrouwen op wie jij bent, zonder de verhalen om je heen.

Foto door Hasan Albari

Persoonlijke opname

Een persoonlijke opname van een healing die je in je eigen tijd kunt doen. Deze healing wordt speciaal op jou afgestemd en ingesproken. De opname ontvang je via whatsapp of mail. En kun je afspelen wanneer jij de ruimte voelt voor de healing.

Klik op de onderstaande link om jouw privé opname vast te leggen. 

prijzen

€ 30,00

Opname van ong. 20 – 30 min

1 op 1 healing

Een uur gedragen worden door de energie. Online of in mijn praktijk, waar jij je comfortabel bij voelt.
Je wordt hier in persoonlijk begeleid via een meditatie. Ik je mee in de energie en alles wat mag stromen zetten we in stroming.
Tijdens de sessie hebben we gewoon contact en is er ruimte voor vragen of dingen die omhoog komen, zodat we daar nog meer op in kunnen duiken.
Fysiek, emotioneel, mentaal en/of energetisch. Jouw ziel neem ik ook mee in de healing.
Er komt naar boven wat naar boven komt en ruimt lekker op.

prijzen

€ 99,00

Healing van 60 min

Foto door Hasan Albari
Foto door Pok Rie

Downloads

Heb jij geen idee wat een healing met je doet, maar ben je wel reuze nieuwsgierig en wil je er eentje uitproberen. 

Ik heb twee ‘algemene’ healings gemaakt die je kunt downloaden. Eentje waar de focus ligt op de baarmoeder. Een eentje waar de healing door het gehele lichaam trekt. 

Hier vindt je de download van een algemene healing.
(vanaf april)

prijzen

€ 9,99

Ongeveer 30 min

man vs vrouw

Waar mannen met hun hart ontvangen, ontvangen vrouwen met hun baarmoeder. En in beide organen wordt alles opgeslagen waarvan we niet hebben geleerd het te laten stromen. Eigen verdriet, angst, woede en trauma’s. Uit dit leven, maar ook die uit onze vorige levens, uit de vrouwenlijn, uit de mannenlijn én uit de familielijnen. Waar mannen dit in hun hart proppen en vastzetten. Doen vrouwen dit in hun baarmoeder. 
Hiermee zijn de sessies voor de mannen meer gericht op het hartgebied. En de sessies voor de vrouwen meer gericht op de baarmoeder. Mannen en vrouwen zijn verschillend, er is niet één methode om te werken, om te helen, om te coachen. 
Dat is één. Daarnaast ben je als mens ook mega verschillend van elkaar, en zitten we er per dag weer anders in. De sessies worden mede daardoor intuïtief geleidt. Je zult ervaren dat niet één sessie bij mij hetzelfde is.