Het vuur van verandering: stap in de rollercoaster van je leven

‘Jullie mogen steeds meer naar jullie allerdiepste kern. Het gaat niet om jezelf verbeteren en mooier maken. Maar om de lagen afpellen. Om jezelf herinneren wie je daadwerkelijk bent. Jij, vanuit je allermooiste diepste binnenste. Want dat ben je al. Je bent alles al. Je hoeft het je alleen maar te herinneren. De lagen loslaten die je niet dienen, die je niet meer voeden. En gaan geloven in jezelf. 

Door het donker, door de schaduw, naar het licht. Stap in de rollercoaster en ontdek hoe mooi je al bent. Hoe een fantastisch geweldige ziel je al bent. Laat haar stralen. Laat haar je de weg wijzen.

Stap in het vertrouwen. Volg de liefde voor jezelf. It’s you! It’s always been you ♥️

Wie ben jij als je alles loslaat wat je vertelt is, wat je jezelf verteld hebt? Wie ben jij als je alle labels en rollen loslaat? Wie is de kern die dan overblijft?’

IMG_2859

‘De dingen die anderen doen, die anderen voor elkaar krijgen. Dat kun jij ook. Er is je alleen vertelt dat je dat niet kunt. En jij bent dat gaan geloven. Om het daarna keer op keer tegen jezelf te gaan vertellen. Laat dat los!

Je bent het prachtigste meest succesvolle wezen hier op aarde. Voor jezelf! Start believing! Ga geloven in jezelf!
En laat alle kanttekeningen los. Hoe hard je mind je ook terugfluit. Hoe hard ze ook roept dat het niet zo is. Ga er doorheen. Als je naar je allerdiepste binnenste kijkt, de fluistering hoort, weet je dat je hart je roept. Weet je wat ze je verteld.’

IMG_3015

‘Zij zou jou niet vertellen dat je het niet kunt, je het niet waard bent, of niet goed genoeg bent. Nee!
Dat bommetje liefde in jou, zou jou dat nooit vertellen. Dat komt echt vanuit je mind. Vanuit de geconditioneerde gedachtes die je je leven lang, meerdere levens lang, familielijnen lang, aan het vertellen bent. Vanuit jezelf, naar jezelf. Vanuit angst, naar nog meer angst en klein houden.

Jouw allergrootste angst is niet in het diepe duiken.
Jouw allergrootste angst (of die van je mind eigenlijk) is de super power die in jou zit. Die ultieme kracht. Dat vuur. Die passie. Die razende energie golf die vanuit je hart door je lichaam de wereld, het universum, in gaat.

Jij mag sky high gaan. Je bent het zelf die je tegenhoudt. Niet anderen. Niet de buitenwereld. Je doet het zelf. Ga geloven in jezelf. Ga vertrouwen in jezelf. Ga vertrouwen in het leven. Loslaten wat er allemaal niet goed is en niet deugt. Loslaten hoe het moet.

Het wordt namelijk nog mooier dan jij je kunt voorstellen.
En dát is waar je op mag vertrouwen.’

‘Wat als het nóg mooier wordt dan in je grootste dromen? Maakt het je angstig? Of zet het je vuur aan?

Wat als je leven nog mooier wordt dan je je in je allermooiste dromen kon bedenken?’