Inner trust Program

Stap na 3 sessies terug in het vertrouwen van je lichaam

Jouw grootste wens is zwanger worden van een prachtig mooi kindje. En dit wondertje laten opgroeien in je buik, zodat je na 9 maanden een wonderschoon kindje in je armen hebt. Wat je kunt voelen, ruiken mee knuffelen, verder laten opgroeien, als je liefde kunt geven, van kunt leren en de wereld kunt laten zien. Dat is jouw droom. 

Alleen het realiseren van die droom gaat niet heel makkelijker. Sterker nog, het eerste stuk, zwanger worden, dat wil nog niet zo erg lukken. Terwijl je er wel alles voor doet. Jij en je partner hebben seks op de moment dat je oculeer, je checkt je cyclus met ovulatietests, je hebt alle info ingeslagen als het gaat om vitamines, mineralen, eten, drinken, een gezonde levensstijl, jij en je partner zijn beide gecheckt door alle medici waar afspraken mee gemaakt kunnen worden. 

Kortom, je bent je bewust van alles, je bent gezond, je partner is gezond, er is niets meer wat jullie tegenhoudt.
Maar toch wil het niet lukken…

En toch ben ik er heilig van overtuigd dat het wel kan. Net zoals dat jij dit ook was, maar dit langzaam lijkt te vervagen. Jij voelt de connectie met een zieltje, jij voelt in het diepste van jezelf dat je moeder mag worden, dat je een kindje op de wereld mag zetten. 

Dat diepste vertrouwen, dat laat ik bij je omhoog komen. Ik laat het vertrouwen in je lichaam weer terug komen. Doormiddel van het doorbreken en verwijderen van de blokkades die daar op liggen.
Zonder ze op te noemen, zonder te gaan graven, zonder te weten wat het nu precies is. 

Wat als het makkelijk kan?

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn
en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen. 

IMG_0059 moody

Hoe zou het zijn, als jij:

  • het vertrouwen in je lichaam weer terug kunt vinden?
  • alle gedachtes op het ‘waarom wil het niet lukken’ los kunt laten?
  • je weer veilig kunt voelen in je lichaam?
  • het vertrouwen weer terug hebt dat een zwangerschap ook voor jou weggelegd is?


Daar ben ik er voor jou! Ik help jou tijdens de healing sessies om het vertrouwen weer terug te krijgen en belemmerende overtuigingen en blokkades te verwijderen.

Ik geloof dat er meer voor nodig is dan alleen het fysieke stuk, om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen, en deze veilig te laten groeien.

Mijn missie is om elke vrouw in haar creatie kracht te zetten. Om haar te laten genieten van het creëren van een leven. Zodat zij open staat om het springen vrolijke zieltje dat op haar wacht, te ontvangen.

Na een lange reis in persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer in connectie gekomen met wat ik hier op aarde te brengen heb. Namelijk dat ik hier op aarde ben om de baarmoeder energetisch gezien vrij te maken zodat vrouwen die moeder willen worden ook daadwerkelijk open staan om een kindje te ontvangen. 

Hoewel het bij ons, bij de oudste, vrij snel ging om zwanger te worden, zat er tussen hem en de jongste een miskraam. En duurde het daarna ook even voor ik zwanger was van onze jongste.
In mijn hoofd kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Ik deed er alles aan. Las boeken, forums, blogs, andere websites met informatie, ovulatietests, alles wat de kans op een zwangerschap zou vergroten of in kaart brengen. Maar toen ik eenmaal ontspande, geen werk of andere dingen aan mijn hoofd had en puur van mijn mannen aan het genieten was, was het raak. 

Er ging een aantal jaar overheen totdat ik het besef kreeg dat dit is hoe het werkt. Ik ben er meer in gaan duiken en kwam achter de mooiste materies. Waaronder energetisch werk, waar ik al mee aan het werk was. Zo kunnen we fysiek, emotioneel en mentaal van alles willen. Maar we moeten hier energetisch ook klaar voor zijn.
We komen uit een wereld waar alles maakbaar is, maar er is één ding wat niet maakbaar is, en dat is de timing van een zwangerschap.

Ben jij ready om alle blokkades die je hebt los te laten? Ben jij bereid om de stukken van jezelf aan te gaan? Om uit je hoofd te komen en terug in je lichaam te stappen?

IMG_4198 moody

Wanneer je op het baarmoedergebied werkt, dan werk je meer dan alleen op het ontvangen van een kindje. Je werkt letterlijk op je meer veilig voelen in je lichaam. Je werkt op meer ruimte in je onderbuikgebied. Je durft letterlijk meer te ademen richting je onderbuikgebied. Je hebt minder spanning op het moment dat je zit, je kunt meer landen in je lichaam.

IMG_0047 moody

Hoe ziet het programma er uit?

Dit programma duurt 6 weken. Ik vind het namelijk ook belangrijk dat de sessies te tijd krijgen om te integreren in je systeem.

Je ontvangt 3 healing sessies van max 2 uur. 

Daarnaast neem ik een week na elke sessie contact met je op om te vragen hoe het gaat. Daarop ben jij vrij om te reageren, en eventuele vragen te stellen.

Je kunt de sessies plannen wanneer jou het beste uit komt. Je krijgt hiermee toegang tot mijn agenda. 

We kijken met elke sessie, waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

Je kunt ervoor kiezen om de sessies bij mij thuis te ontvangen of online. Uit ervaring weet ik dat online net zo sterk werkt als wanneer we real-life in dezelfde ruimte zouden zitten. Ik kan je alleen niet aanraken of een tissue aanbieden wanneer dit net even nodig is. Voel vooral wat voor jouw het fijnste werkt. Je bent bij mij in een veilige omgeving, of dit nu online of in real life.

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

Na deze 6 weken

  • Kun jij de grote waarom vraag loslaten
  • Het je het vertrouwen in je lichaam weer terug
  • Voel je je veilig en krachtig in je lichaam
  • Heb je het vertrouwen in een zwangerschap, wat ook voor jou weggelegd is, weer terug


Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_0044 moody

Reacties van klanten

Dit programma is voor jou als je:

  • al een aantal maanden bezig bent om zwanger te worden
  • ervoor kiest om bewust zwanger te worden en je lichaam wilt ontdoen van blokkades zodat je lichaam er op alle niveaus helemaal klaar voor is, voor je de beslissing maakt om voor een kindje te gaan
  • open staat voor een alternatieve werkwijze
  • in alles voelt dat er een kindje op jullie zit te wachten
  • voor een eerste, tweede, derde, vierde of hoeveelste kindje gaat 

Dit programma is voor jou als je:

  • niets met spiritualiteit of energie hebt. Dan kan ik je ook niet helpen
  • verwacht dat ik het werk doe, en er 100% zekerheid is. Uiteindelijk doe jij het werk zelf gaat het om vertrouwen in het proces
  • De wetenschap er achter wilt hebben. Wetenschap kan ik je niet bieden
  • Je verwacht dat je met dit programma succes koopt. Ik kan en wil niet de transformatie voor jou realiseren, dat is jouw eigen verantwoordelijkheid
785DC9E5-5D4C-4FB0-8359-9811E92E17B4 moody

Veel gestelde vragen

V: Wanneer kan ik met het programma starten?
A: Je kunt beginnen wanneer je wilt.  Zodra we kennis hebben gemaakt, en we hebben een klik, dan plannen we een date voor de eerste sessie en gaan we aan de slag.

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?
A: Hier mag jij zelf in voelen waar jij je het fijnste bij voelt. Ik weet inmiddels dat de connectie online net zo diep en sterk is als in real-life. Kies dus vooral waar jij je goed bij voelt.

V: Moet ik nog ergens rekening mee houden?
A: Nee, eigenlijk niet. Het enige, waneer je voor een online sessie kiest, zorg ervoor dat je die anderhalf uur ook niet gestoord kan worden. 
En, don’t take it to seriously, een beetje fun tijdens de healing is werkt top. Light en fun.

V: Moet ik vooraf betalen
A: Ja. Zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat. Maar als je wilt kunnen we het bedrag ook splitsen in 3 facturen. Mocht je dit meer lucht geven. 

Jouw investering

€ 450,00 (incl. btw)

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_0052 moody