Laat de leeuw(in) in je los

Laat de leeuwin in je los.
Ik zeg het regelmatig tijdens sessies. Laat de leeuw in jezelf los. 
Ga je pad volgen. Ga lopen. Ga doen. Zet die eerste stap.

IMG_2562 moody

Ons ego vind het fijn waar we nu zijn, we kennen alles, weten waar we op aan kunnen en hoe we er voor staan (ook al voelt dat niet goed). Het ego is de olifant, die schreeuwt het hardst. Je hart, je gevoel, is het suikerkorreltje. Een zacht fijn lief zoet stemmetje. Het stemmetje waar je hart sneller van gaat kloppen. Waarvan de vlinders in je buik borrelen.
Dat is je hart, dat is je pad, dat is je gevoel, dát is je intuïtie. De leeuw(in) in jou die er uit mag. Of het beest in jou wat los mag.

Het vaste perfecte plaatje hoeven we niet meer te volgen. Ik denk dat dit nu meer dan anders te zien is om ons heen. Laten we ons hart volgen. En believe me, die brengt je op plekken die je nooit had kunnen bedenken, altijd op je pootjes terecht komend, in overvloed, vrijheid, geluk, liefde, alles.

Ik geloof hier heilig in. En wanneer jij denkt, doe mij ook een beetje van dit, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek een sessie en laten we samen die vlinders in je buik naar boven halen, zodat de leeuw(in) kan gaan brullen. Want écht, je bent een mooi mens, en je mág je allermooiste leven leiden.