Hoe jij in je vrouwelijk sensuele essentie stapt en
daarmee meer plezier en genot uit je leven haalt

Ben jij maandag 8 maart om 20:00 uur bij de masterclass en leer jij hoe je in je vrouwelijke sensuele essentie stapt en daarmee meer plezier en genot uit je leven haalt? Schrijf je dan nu meteen in.

Lieve moeder, lieve vrouw,
Je bent altijd maar hard aan het werk. Je wordt geleefd in plaats van dat je je leven in handen hebt.
Wanneer je in de spiegel kijkt durf je jezelf niet recht in de ogen aan te kijken, laat staan dat je trots bent op jezelf. Want dat lijstje met al die to do’s, en doelen die gehaald moeten worden, kunnen nog niet afgevinkt worden. 
Het liefste verstop je jezelf in zwarte kleding omdat het afkleed, terwijl je prachtige items in je kast hebt hangen voor die ene speciale keer dat je lekker in je vel zit. Maar dat lekker in je vel is toch al wel heel erg lang geleden.

Lieve vrouw, wat als ik zeg dat je trots mag zijn op jezelf dat je de plus en min lijsten in de prullenbak mag gooien, dat je er al bent, jij als vrouw, samen met je kinderen en partner, als werknemer, als vriendin, als ondernemer. Dat je met plezier mag leven. En mag genieten van wie je bent. Hoe zou dat zijn?

IMG_0220 moody

Herken jij je als moeder, als vrouw, in het volgende?

> Je bent altijd hard aan het werk om het perfecte plaatje te halen, maar einde van de dag te moe om nog van je kinderen te genieten. Juist wanneer ze er om vragen heb jij er even helemaal geen zin in. 

> Je bent altijd maar buiten jezelf aan het zoeken hoe je succesvol kunt zijn. Bijvoorbeeld door die fantastische auto die voor de deur staat te shinen, je kledingkast die vol hangt met prachtige sets. Maar je voelt geen voldoening wanneer je het aan hebt of er in rijdt. Je bent jezelf continu aan het vergelijken met anderen.

> Je wilt alles heel goed doen, het liefste perfect. Je gezin gezellig houden, de perfecte vriendin zijn waar iedereen altijd bij terecht kan, ook als het even niet uit komt. Drie slagen in de rondte werken voor je klanten/werkgever, ook op de dagen dat je vrij of niet fit bent. 

> Je wilt dat ultra strakke lichaam en sport daar heel hard voor, laat de ongezonde dingen liggen. Maar elke keer wanneer je in de spiegel kijkt zie je alleen maar die dikke buik, brede bovenbenen en slappe armen. Zelfs je kinderen zeggen dat je een dikke kont hebt. 

> Je bent altijd op zoek naar de bevestiging dat je het wel goed doet. Als moeder, als vriendin, als partner, als ondernemer, als werknemer.

Hoe zou het zijn, als jij…

… de plus en min lijstjes achterwege kunt laten en op gevoel beslissingen kunt maken. Voor wat je eet, wat je koopt, wat je doet in de opvoeding of wat je wel of niet doet op werkgebied.

 

… de frustratie over je lijf en de restricties die je jezelf oplegt los kunt laten. Dat je blij bent met je lichaam en trots bent wanneer je in de spiegel kijkt. 

 

… nog energie over hebt aan het einde van de dag, juist wanneer je kinderen om je vragen. 

… nee kunt zeggen tegen anderen in plaats van jezelf.


… de verwachtingen uit je omgeving, en die je jezelf oplegt, helemaal los kunt laten.


… trots kunt zijn op hetgeen wat je al hebt, zonder elke keer maar te vergelijken met anderen.   


… je eigen keuzes kunt maken.


… rust in en aan je hoofd hebt.        

IMG_0216 moody
IMG_0218 moody

Hoe gaat de masterclass in zijn werk?

 

Maandagavond 8 maart, wereld vrouwendag, ga ik om 20:00 uur live. Onwijs tof! Daarmee leer ik je al, dat je voor jezelf mag kiezen. Tijdens deze live kun je alleen mij zien. Jij zal verder niet in beeld komen. Zo blijf je in je eigen veilige omgeving. In je eigen bubbel. (Zo kun je gewoon in je relaxpak, zonder make-up, knot op je hoofd deelnemen 😉)

Mocht je er om 20:00 uur niet live bij kunnen zijn? No worries, na afloop van de masterclass, verstuur ik aan iedereen die zich ingeschreven heeft een replay die binnen 48 uur terug te kijken is. 

 

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de masterclass ga ik het hebben over de mannelijke energie waar we al jaren mee en in leven. Wat dan precies die mannelijke energie is en wat dan vrouwelijke energie is.
Ik ga het hebben over hoe we meer vrouwelijke energie toe kunnen laten en wat ons dit brengt.

En ik sluit af met, het belangrijkste, 5 tools om meer vrouwelijke energie in jouw dagelijks leven terug te brengen zodat je meer in balans kunt komen. Meer plezier uit je dag, uit je leven, uit je gezin, uit je lichaam kunt halen. En nog meer kunt genieten van alle facetten in je leven. 

Na deze masterclass…

 

… weet jij wat de mannelijke energie is, waar die vandaan komt en hoe die al jaren, decennia’s, ons leven beïnvloed.

 

… weet jij wat de vrouwelijke energie inhoudt, en wat we daarmee kunnen. 

 

… hoe je de balans terug kunt vinden en meer vrouwelijke energie in je leven toe kunt laten.

 

… heb jij 5 tools ontvangen hoe je meer vrouwelijke energie toe kunt passen in je dagelijkse leven en daarmee meer kunt genieten van je leven. Én met meer plezier kunt leven.

 

IMG_0227 moody
IMG_0237 moody

Ik geloof dat wanneer je meer van jezelf kunt genieten. Je meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat je meer uit het leven kunt halen. En jij je op en top vrouw mag voelen.

 

Mijn missie is jou, mooie mama, jij ambitieuze vrouw, te laten zien dat je voor jezelf mag kiezen. Dat je vanuit je volste potentie mag leven. Je leven naar je eigen wensen in mag vullen. Dat je mag zijn wie je wilt zijn, buiten de moederrol die je al hebt. Dat je je dromen mag waarmaken. Dat je op jezelf mag vertrouwen. En dat je dat op de manier mag doen die bij jou past. 

 

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om jezelf weg te cijferen. Om voor het geluk van je kinderen te gaan en daarbij je eigen dromen op een laag pitje zet. ‘Dat komt wel wanneer ze naar school gaan’, of ‘Dat komt wel wanneer ze tiener zijn en meer voor hunzelf zorgen’. Uitstelgedrag! Weet ik inmiddels uit eigen ervaring. En ik werd er niet bepaald gelukkig van. Tot ik het heft in handen nam en mijn dromen na ben gaan jagen. Stap voor stap ontdekte ik dat ik meer was dan alleen moeder, ondernemer, partner en vriendin. Ik kwam er achter hoe fijn ik het vond om helemaal mijn eigen pad te volgen. Met de boys, want die gingen, onbewust, in elk proces mee. 

 

Ik kreeg meer plezier in mijn leven. Er stroomde meer energie door mijn lichaam en ook in ons gezin ontstond er steeds meer gezelligheid en minder frustratie. Hoe minder ik op mijn tenen hoefde te lopen, hoe meer rust er ook in ons gezin ontstond. 

 

Dit plezier gun ik jou ook. Alle hokjes mogen er af en jij mag helemaal jezelf zijn, vrouw zijn, en jouw volste potentiële leven leven.

 

Ben jij er klaar voor het plezier in je leven terug te vinden? Zorg dat je je inschrijft voor de masterclass en leer daar hoe je de eerste stappen kunt zetten om de plezier terug te vinden.

Zorg dat je bij de masterclass bent en leer hoe je de eerste stappen kunt zetten om meer te genieten van je vrouw zijn.

Bevestig hier jouw gratis deelname

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
Linda stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij.
Marit
Lees verder
Met volledige aandacht geeft Linda je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer is de masterclass? 

A: De masterclass is maandag 8 maart om 20:00 uur

 

V: Hoe gaat de masterclass in zijn werk?

A: Na de bevestiging krijg je van mij een mail, waarin je je kunt aanmelden voor de masterclass. Zet het alvast in je agenda. 

V: Ik wil er graag bij zijn maar die datum en tijd komen niet lekker uit.
A: Geen probleem. Als je je inschrijft ontvang je automatisch na de live uitzending een replay die 48 uur beschikbaar is.

 

V: Wat is de investering voor de masterclass?

A: De masterclass is gratis. De investering voor jou is nu alleen je tijd en de wil om ook echt voor jezelf te kiezen en ook echt verandering te gaan brengen.

IMG_0217 moody