Hoe jij als aanstaande moeder jouw baarmoeder energetisch vrij maakt om een zieltje te ontvangen en succesvol zwanger te worden

Ben jij de 8e van deze maand bij de masterclass en leer jij hoe jij je baarmoeder energetisch vrij kunt maken en daarmee een veilige plek voor je kindje kunt creëeren? Schrijf je dan nu meteen in.

Lieve vrouw, jouw grootste droom is een klein wondertje in je buik te laten groeien en op de wereld te zetten. Je wilt heel graag zwanger worden. Maar je bent dit nog niet. Het lukt maar niet.

Je ben hier alleen maar mee bezig. Je wilt de controle er over hebben en kan het maar niet loslaten.

En elke keer weer wanneer je menstrueer voel je je diep diep verdrietig en een steek in je buik. Kortom, je begint het vertrouwen in je lichaam te verliezen. En vraagt je af of het voor jou wel weggelegd is om een kindje op de wereld te zetten.

Lieve vrouw, ja! Het is ook voor jou weggelegd om een kindje op de wereld te zetten. Het is niet alleen de wetenschap dat dit moet lukken, ook op energetisch gebied moet het mogelijk zijn. Als jij je veilig voelt in je lichaam, voelt jouw kindje zich namelijk ook veilig en kan het zich innestelen. Hoe zou het zijn als jij er energetisch helemaal klaar bent om een zieltje te ontvangen?

IMG_0220 moody

Herken jij je in het volgende?

> Je bent het vertrouwen in je lichaam volledig kwijt.  

> Je vraagt jezelf heel vaak af waarom lukt het anderen wel en steeds weer niet om een kindje te krijgen.

> Je hebt het idee dat je er alles aan doet wat in de boekjes staat. Slikt alle vitamines en laat staan wat niet goed voor je zou zijn. 

> Je leest alle forums en boeken die er maar over zwanger worden te vinden zijn. Het lijkt alsof je inmiddels een bibliotheek thuis hebt aan alle kennis. Maar het lukt gewoon niet

Hoe zou het zijn, als jij…

… kunt loslaten waarom het niet wilt lukken.

… vertrouwen hebt in je lichaam, maar ook in de (divine) timing.

 … je lichaam en haar cyclus kunt omarmen.

… weer plezier kunt hebben tijdens de seks

… een prachtig mooi zieltje in je baarmoeder kunt ontvangen 

IMG_0216 moody
Linda Stammes - journaling

Hoe gaat de masterclass in zijn werk?

 

Elke 8e van de maand, ga ik live op mijn webinar kanaal. Onwijs tof! Tijdens deze live kun je alleen mij zien. Jij zal verder niet in beeld komen. Zo blijf je in je eigen veilige omgeving. In je eigen bubbel. (Zo kun je gewoon in je relaxpak, zonder make-up, knot op je hoofd deelnemen 😉)

Mocht je er niet live bij kunnen zijn, omdat de dag of het tijdstip net niet lekker uit komt? No worries, na afloop van de masterclass, verstuur ik aan iedereen die zich ingeschreven heeft een replay die binnen 48 uur terug te kijken is.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de masterclass ga ik het hebben over wat er energetisch gezien voor nodig is om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen. Wat is er voor nodig om daadwerkelijk ook je droom waar te maken. En hoe kan het zieltje zich veilig voelen in jouw baarmoeder.

 

Na deze masterclass…

 

… weet jij waarom je alleen met je hoofd open staat om een kindje te ontvangen. Maar je lichaam er energetisch gezien nog niet klaar voor is. 


… weet jij welke stappen je kunt zetten om je er energetisch wel klaar voor te  maken om een kindje te ontvangen.

 

… weet jij waarom het belangrijk is om je veilig te voelen in je lichaam en hoe je dat kunt gaan doen

 

… weet jij hoe je er emotioneel en energetisch klaar voor kunt zijn om een kindje te mogen ontvangen

IMG_0227 moody
IMG_0237 moody

Ik geloof dat er meer voor nodig is dan alleen het fysieke stuk om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen en deze veilig te laten groeien.

 

Mijn missie is om elke vrouw in haar creatie kracht te zetten. Om haar te laten genieten van het creëren van een leven. Zodat zij open staat om het springende vrolijke zieltje dat op haar wacht, te ontvangen.

 

Na een lange reis in persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer in connectie gekomen met wat ik hier op aarde te brengen heb. Namelijk dat ik hier op aarde ben om de baarmoeder energetisch gezien vrij te maken zodat vrouwen die moeder willen worden ook daadwerkelijk open staan om een kindje te ontvangen.

Hoewel het bij ons bij de oudste vrij snel ging om zwanger te worden van hem, zat er tussen de jongste en hem een miskraam. En duurde het daarna ook even voor ik zwanger was van de jongste.
In mijn hoofd kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Ik deed er alles aan. Maar toen ik eenmaal ontspande, geen werk of andere dingen aan m’n hoofd had en puur en alleen van mijn mannen aan het genieten was, was het raak.

Er ging er aantal jaar overheen totdat ik het besef kreeg dat dit is hoe het werkt. Ik ben er meer in gaan duiken en kwam achter de mooiste materies. Waaronder energetisch werk, waar ik al mee aan het werk was. Zo kunnen we fysiek en emotioneel van alles willen. Maar we moeten hier energetisch ook klaar voor zijn. We komen uit een wereld waar alles maakbaar is, maar er is één ding wat niet maakbaar is, en dat is de timing van een zwangerschap.
 

Ben jij ready om meer te verdiepen in het energetische stuk van zwanger worden. Ben jij bereid om de stukken van jezelf aan te gaan. Om uit je hoofd te komen en in je lichaam te stappen. Dat is deze masterclass er voor jou. Schrijf je snel in en zorg dat je er bij bent.

Zorg dat je bij de masterclass bent en leer hoe je de eerste stappen kunt zetten om jouw baarmoeder energetisch vrij kunt maken.

Bevestig hier jouw gratis deelname

 Reacties van klanten

Evelien
Lees verder
Linda stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij.
Marit
Lees verder
Met volledige aandacht geeft Linda je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

 

V: Wanneer is de masterclass? 

A: De masterclass vind elke 8e van de maand plaats. Wanneer je je inschrijft ontvang je ook de tijd wanneer het plaats vindt. 

 

V: Hoe gaat de masterclass in zijn werk?

A: Na de bevestiging krijg je van mij een mail, waarin je je kunt aanmelden voor de masterclass. Zet het alvast in je agenda. Je ontvangt vlak voor de masterclass nog mail met daarin de link om ook daadwerkelijk bij de masterclass live aanwezig te zijn. 

 

V: Ik wil er graag bij zijn maar die datum en tijd komen niet lekker uit. 
A: Geen probleem. Als je je inschrijft ontvang je automatisch na de live uitzending een replay die 48 uur beschikbaar is.

V: Wat is de investering voor de masterclass?
A: De masterclass is gratis. De investering voor jou is nu alleen je tijd en de wil om ook echt voor jezelf te kiezen en ook echt verandering te gaan brengen.

IMG_0217 moody