Mentale problemen oplossen

Een somber gevoel hebben, veel moe zijn, slecht slapen, angstig. Eenzaamheid, ondanks dat je vele mensen om je heen hebt. Het gevoel dat je op je tenen loopt, een kort lontje hebben en regelmatig tegen iemand uitvallen. Een lijf met verschillende vage klachten en ze lijken wel niet weg te gaan. Om over de chaos en onrust in je hoofd nog maar te zwijgen.
Kortom, je bent er klaar mee. Voelt dat er wat moet veranderen maar weet niet wat.

Juist dan is het super waardevol om iemand naast je te hebben die je mee neemt uit het dal. Die soms net door situaties heen weet te prikken. Waar je altijd op terug kunt vallen als je het even niet meer weet, of de low in gaat.

Misschien heb je wel zo iemand in je omgeving. Maar vind je het spannend om je mentale klachten met iemand uit je omgeving te bespreken. Houdt je het liever voor jezelf. Want je zit niet te wachten op een oordeel of ‘je moet even sus en zo doen en dan ben je er weer’ opmerking.

Liever zoek je iemand van buiten je omgeving. I know, I’ve been there. Iemand uit mijn eigen omgeving vertellen waar ik mee loop en hoe ik in het leven sta, waneer ik er niet lekker in zit, is het moeilijkste wat er is. Alsof je je hart uit je lichaam legt en iemand er op kan trappen om nooit meer hersteld te worden.

Dan nog hoef je het niet alleen te doen. Omdat ik weet hoe het kan voelen om het alleen te doen, en ook weet hoe het is om iemand naast je te hebben die je volledig kunt vertrouwen en niets onbespreekbaar is, ben ik er hier voor jou.

Ik sta altijd open voor mogelijkheden die bij jou passen om een traject of gesprek aan te gaan. Zodat je weer uit het dal kunt klimmen, en weer kunt gaan vertrouwen op jezelf en het leven.

Een traject van 6 tot 8 sessies, waarbij we één keer in de twee weken samen komen, online of offline. En per sessie zien wat er op dat moment naar boven komt, wat er ingezet mag worden aan tools. Of het nou een coaching gesprek is, een wandeling, healing, reading of just silence, óf heel veel lachen. Het is allemaal mogelijk. Het wordt precies wat jij op dat moment nodig hebt om stappen te maken, om los te breken uit je oude patronen, uit je oude denkwijze, om de innerlijk kind stukken aan te kijken, of door net even samen door die pijn en angst heen te gaan. Zodat jij kan stralen. Je leven kunt gaan leven op jouw voorwaarden, vanuit vertrouwen. En jezelf veilig en waardevol mag voelen. Dat je hier wél mag zijn om alles er uit te halen. Het leven leven.

Neem contact op via whatsapp of boek een kennismakingsgesprek hieronder.

Een losse sessie is ook altijd mogelijk. Of dit nu gaat om  coaching, een wandeling, stilte, of wat het ook is wat er omhoog komt. We maken tijd vrij om omhoog te laten komen en aan te kijken wat er op dat moment mag gebeuren. Misschien mag je wat loslaten, misschien mag je wat doorvoelen, misschien mag je wat ontdekken van jezelf. Een vrije sessie die je zelf, of jouw systeem zelf in gaat vullen.

Boek hier onder wat jij op dit moment nodig hebt. 

Foto door Hasan Albari

1x vrije 1 op 1 sessie

Wat heb je op dit moment nodig? Waar heb je nu behoefte aan? Tijdens deze sessie is coaching, een wandeling of stilte mogelijk, of juist de combinatie van deze. Net wat jij op dit moment nodig hebt. 

prijzen

€ 99,00

6x sessie 1 op 1

Wil je toch graag wat meer begeleiding? Wil je dat we jouw pad voor een tijdje samen bewandelen? 
Tijdens deze sessies kijken we per sessie waar jij en jouw systeem behoefte aan hebben. Dit kan coaching, een wandeling, stilte, een energetische healing of een combinatie van deze zijn. 

prijzen

€ 575 – 6 sessies
€ 750 – 8 sessies

Foto door Hasan Albari

man vs vrouw

Waar mannen met hun hart ontvangen, ontvangen vrouwen met hun baarmoeder. En in beide organen wordt alles opgeslagen waarvan we niet hebben geleerd het te laten stromen. Verdriet, angst, woede en trauma’s. Uit dit leven, maar ook uit onze vorige levens. Uit de collectieve vrouwenlijn, uit de collectieve mannenlijn én uit de familielijnen.

Waar mannen dit in hun hart proppen en vastzetten. Doen vrouwen dit in hun baarmoeder. 

Hiermee zijn de sessies voor de mannen meer gericht op het hartgebied. En de sessies voor de vrouwen meer gericht op de baarmoeder. Mannen en vrouwen zijn verschillend, er is niet één methode om te werken, om te helen, om te coachen. 
Dat is één. Daarnaast ben je als mens ook mega verschillend van elkaar, en zitten we er per dag weer anders in. De sessies worden mede daardoor intuïtief geleidt. Je zult ervaren dat niet één sessie bij mij hetzelfde is.  

F6259A6D-396C-46F1-9083-C849232C6A97