The Feminine Program

Verwijder de energetische blokkades die er voor zorgen dat jij je kindje nog niet kunt ontvangen. Na dit programma sta jij energetische gezien open en ben jij klaar om een zieltje in je baarmoeder te ontvangen.

Jouw grootste droom is een klein wondertje in je buik te laten groeien en op de wereld te zetten. Je wilt heel graag zwanger worden. Alleen je bent dit nog niet. Het lukt maar niet.

En elke keer wanneer je menstrueer voel je je verdrietig en heb je letterlijk een steek in je buik van dit verdriet. Kortom, je begint het vertrouwen in je lichaam te verliezen. Je vraagt je af of het voor jou wel weggelegd is om een kindje op de wereld te zetten.

Lieve vrouw, ja! Wanneer jij je ogen sluit en je voelt diep in jou dat er een kindje op je zit te wachten, dat je er voor in de wieg bent gelegd om een kindje om de wereld te zetten. Dan is het ook voor jou weggelegd om een kindje op de wereld te zetten.

Alleen is dit niet een fysieke materie, en is het niet alleen de wetenschap wat hierbij komt kijken.
Ook op energetisch gebied moet het mogelijk zijn. 

Wanneer jij je veilig voelt in je lichaam, voelt jouw kindje zich namelijk ook veilig en kan het zich dan pas echt gaan innestelen.

Hoe zou het zijn als jij er, niet alleen lichamelijk, maar ook energetisch klaar voor bent om een zieltje te ontvangen? 

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_0044 moody

Hoe zou het zijn, als jij:

  • kunt loslaten waarom het niet wilt lukken
  • vertrouwen hebt in je lichaam, maar ook in divine timing
  • je lichaam en haar cyclus kunt omarmen
  • je weer plezier kunt hebben tijdens de seks
  • een prachtig mooi zieltje in je baarmoeder kunt ontvangen


Daarin ben ik er voor jou! Ik help jou om je het vertrouwen in je lichaam weer terug te krijgen. Om je weer veilig te voelen in je lichaam. En je baarmoeder energetisch te reinigen van alles wat daar opgeslagen ligt. 

Ik geloof dat er meer voor nodig is dan alleen het fysieke stuk, om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen, en deze veilig te laten groeien.

Mijn missie is om elke vrouw in haar creatie kracht te zetten. Om haar te laten genieten van het creëren van een leven. Zodat zij open staat om het springen vrolijke zieltje dat op haar wacht, te ontvangen.

Na een lange reis in persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer in connectie gekomen met wat ik hier op aarde te brengen heb. Namelijk dat ik hier op aarde ben om de baarmoeder energetisch gezien vrij te maken zodat vrouwen die moeder willen worden ook daadwerkelijk open staan om een kindje te ontvangen. 

Hoewel het bij ons, bij de oudste, vrij snel ging om zwanger te worden, zat er tussen hem en de jongste een miskraam. En duurde het daarna ook even voor ik zwanger was van onze jongste.
In mijn hoofd kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Ik deed er alles aan. Las boeken, forums, blogs, andere websites met informatie, ovulatietests, alles wat de kans op een zwangerschap zou vergroten of in kaart brengen. Maar toen ik eenmaal ontspande, geen werk of andere dingen aan mijn hoofd had en puur van mijn mannen aan het genieten was, was het raak. 

Er ging een aantal jaar overheen totdat ik het besef kreeg dat dit is hoe het werkt. Ik ben er meer in gaan duiken en kwam achter de mooiste materies. Waaronder energetisch werk, waar ik al mee aan het werk was. Zo kunnen we fysiek, emotioneel en mentaal van alles willen. Maar we moeten hier energetisch ook klaar voor zijn.
We komen uit een wereld waar alles maakbaar is, maar er is één ding wat niet maakbaar is, en dat is de timing van een zwangerschap.

Ben jij ready om je meer te verdiepen in het energetische stuk van zwanger worden? Ben jij bereid om de stukken van jezelf aan te gaan? Om uit je hoofd te komen en in je lichaam te stappen? Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

785DC9E5-5D4C-4FB0-8359-9811E92E17B4 moody
IMG_0049 moody

Hoe ziet het programma er uit?

Dit programma duurt 3 maanden. Want, om terug te gaan naar je lichaam, je innerlijke veiligheid, je vrouwelijk, ga je op reis. En die reis maken we samen.

Je ontvangt 3 sessies van 1,5 uur. Plus 3 integratie calls van 30 min. Je kunt de sessies plannen wanneer jou het beste uit komt. Je krijgt hiermee toegang tot mijn agenda. 
We kijken met elke sessie waar de blokkades liggen, wat er losgelaten mag worden en waar aan gewerkt mag worden. Ik doe dit allemaal intuïtief, kijk wat er op dat moment bij je nodig is, en help je daarbij. 

Daarnaast mag je mij mailen/appen wanneer je daar behoefte aan hebt, om iets te vieren, te vragen of wat te delen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik weet zelf hoe fijn het is om op iemand terug te vallen, en wil jou dit ook graag aanbieden. 

Je kunt ervoor kiezen om de sessies bij mij thuis te ontvangen of online. Uit ervaring weet ik dat online net zo sterk werkt als wanneer we real-life in dezelfde ruimte zouden zitten. Ik kan je alleen niet aanraken of een tissue aanbieden wanneer dit net even nodig is. Voel vooral wat voor jouw het fijnste werkt. 

Dit is wat ik zie wat er nodig is om weer energetisch terug te komen in je lichaam en je baarmoeder vrij te maken.

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

Na deze 3 maanden

  • weet jij waarom je alleen met je hoofd open stond om een kindje te ontvangen. Maar je lichaam er energetisch gezien nog niet klaar voor was
  • Is jouw lichaam er energetisch gezien nu wel klaar voor om een kindje te ontvangen
  • Voel jij je veilig in je lichaam, en weet je hoe je dat nog sterker kunt maken.
  • En heb je vertrouwen in je lichaam weer teruggevonden
  • Vertrouw je op de divine timing en durf je te ontspannen
  • Kun je weer genieten van seks
  • Kun jij ongegeneerd van jezelf houden, in je hele zijn!

Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_0059 moody

Wanneer je op het baarmoedergebied werkt, dan werk je meer dan alleen op het ontvangen van een kindje. Je werkt letterlijk op je meer veilig voelen in je lichaam. Je werkt op meer ruimte in je onderbuikgebied. Je durft letterlijk meer te ademen richting je onderbuikgebied. Je hebt minder spanning op het moment dat je zit, je kunt meer landen in je lichaam.

 Reacties van klanten

Dit programma is voor jou als jij

  • al een aantal maanden bezig bent om zwanger te worden
  • ervoor kiest om bewust zwanger te worden en je lichaam wilt ontdoen van blokkades zodat je lichaam er energetisch al helemaal klaar voor is, voor je de beslissing maakt om voor een kindje te gaan
  • open staat voor een alternatieve werkwijze
  • in alles voelt dat er een kindje op jullie zit te wachten

Dit programma is niet voor jou als jij

  • niets met spiritualiteit of energie hebt. Dan kan ik je ook niet helpen
  • verwacht dat ik het werk doe, en er 100% zekerheid is. Uiteindelijk doe jij het werk zelf en gaat het om vertrouwen in het proces
  • de wetenschap er achter wilt hebben. Wetenschap kan ik je niet bieden
  • je verwacht dat je met dit programma succes koopt. Ik kan en wil niet de transformatie voor jou realiseren, dat is jouw eigen verantwoordelijkheid
IMG_0031 moody

Veel gestelde vragen

V: Wanneer kan ik met het programma starten?
A: Je kunt beginnen wanneer je wilt.  Zodra we kennis hebben gemaakt, we hebben een klik, en ik voel dat ik jouw kan helpen. Dan plannen we een date voor de eerste sessie en gaan we aan de slag.

V: Moet ik bij jou langskomen voor de sessies of kan het ook online?
A: Hier mag jij zelf in voelen waar jij je het fijnste bij voelt. Ik weet inmiddels dat de connectie online net ze diep en sterk is als in real-life. Kies dus vooral waar jij je goed bij voelt.

V: Moet ik vooraf betalen?
A: Ja. Zodra we een datum hebben stuur ik je de factuur. Dit heeft voornamelijk met commitment voor jezelf te maken. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat je dan helemaal voor de afspraak en sessie gaat. Maar als je wilt kunnen we het bedrag ook splitsen in 3 facturen. Mocht je dit meer lucht geven. 

Jouw investering


€ 999,00 (incl. btw)


Vraag via onderstaande knop een gratis match gesprek aan, dan kijken we samen of we een match zijn en ik degene ben die jou het beste verder kan helpen.

IMG_0052 moody