touch of matrix

Ha! Ik kan me voorstellen dat je, wanneer je alles op de website leest over de sessies, denk: Hoe dan?!

Nou, dat was ook hetgeen wat ik altijd dacht. Ik had al eens healings meegemaakt, en vond het prachtig om te ervaren. Maar mijn brein wilde de hoe weten. Hmm tja, de hoe? Die is niet heel makkelijk uit te leggen. Er valt namelijk helemaal niets te zien, behalve te voelen.

Toen ik mij meer wilde gaan verdiepen in coachen, en welke vorm dan bij mij zou passen. Kwam ik Touch of Matrix tegen. Ik liep er meteen warm van en wist dat dit de manier was die bij mij paste. Ik kon deze manier namelijk ook nog uitleggen aan mijn omgeving, en nu aan jou. 
Ik heb een sessie geboekt bij iemand in de buurt, en daarna was ik om. En heb ik me ingeschreven voor de opleiding. En, vanaf oktober ’20, mag ik mij Touch Of Matrix Therapeut noemen 🙌🏻

Maar wat is Touch of Matrix nu eigenlijk? TOM (handige afkorting) is een methode die je vooral moet ervaren. Een uitleg is vaak te kort. Je kunt het zien als een healing die jouw energie en lichaam in beweging zet. Je bewust maakt van jouw vastgeroeste patronen en systemen. Om deze vervolgens los te mogen laten, en de verbinding met je ware ik te herstellen.

De praktische uitleg is dat je jouw systeem kunt zien als een computer systeem. Wanneer je computer langzaam gaat lopen, traag wordt, geen zin meer heeft, en/of kwalen krijgt. Ruim je programma’s en bestanden die je niet meer gebruikt op. Ze gaan in de prullenbak en je verwijderd ze uit het systeem.
Dit is precies wat een TOM sessies doet met jouw systeem. De programma’s, overtuigingen, en alles wat je door de jaren heen opgebouwd hebt, die je nu niet meer nodig hebt om je mooiste leven te leven, die ruimen we op. Gooien we in de prullenbak en laten we het systeem opruimen. Jouw systeem.

Vertrouwen er op dat dit ook daadwerkelijk gebeurd, is de key hierin.

IMG_0524-moody

Na een TOM sessie

• Heb jij nog meer vertrouwen in jezelf

• Kies je vanuit vertrouwen voor je droom

• Kun jij vertrouwen op je gevoel, op je intuïtie 

• Zijn jouw belemmerende overtuigingen de deur uit