Voor Wie

Tja voor wie zijn de sessies nu eigenlijk?
Op de website heb ik het vooral tegen vrouwen. Ja, tegen jou lieve vrouw. Ik werk al heel lang graag met vrouwen. Ook toen ik nog als grafisch vormgever geboorte- en huwelijkskaarten maakte. Waarom? Omdat ik me gemakkelijk in een vrouw kan plaatsen. Ik ben er tenslotte zelf één 🤪 Ik weet hoe onze hersenen werken, hoe we voor de spiegel kunnen staan, hoe we onze omgeving opslorpen en altijd graag willen helpen en klaar staan. Dus ja, vandaar vrouwen.

Maar inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn ‘doelgroep’ of ‘ideale klant’ zoals dat in marketingteremen rond gaat, wel veranderd is. Omdat ik voel dat ik veel meer wil en veel meer kan. Mijn visie is namelijk best groot. (Zie de Wie is Linda pagina)

Je hoeft dus niet meer perse in het hokje vrouw te vallen als je bij mij een sessie wilt boeken. Nee, I’m here for everybody. Of nou, eigenlijk bijna everybody. Voornamelijk voor vrouwen, jongeren, kinderen, die open staan voor iets nieuws. Die graag vooruit willen. Die bold moves willen maken. Die met hun onderbewuste aan de gang willen. Die oude trauma’s, die ze niet meer nodig hebben, los willen laten. Die van pijn af willen, mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch. 

Ha en dan komt hier de sollicitatie 😄
Ben jij; vrouw, man, jongen, meid, moeder, ondernemer, klaar om zwanger te worden, werkend voor een baas, klaar om een bold move te maken, klaar met het oude, op zoek naar meer vertrouwen, een zere rug, last van pms, geblesseerd, of welke fysieke problemen je ook ervaart, rond de 30, rond de 40, rond de 20, of heb je kinderen van onder de 12? It’s all good.

Je bent meer dan welkom met je vraag.

Ik ben er voor jou, die mijn hulp en een sessie graag wilt ontvangen. 

En laten we samen kijken of ik ook daadwerkelijk de juiste persoon bent die jou kan helpen.