wie ben ik

94CEE1E5-2CE4-4402-B81E-A8DEB4B43EE5

De laatste tijd niet bezig met wat m’n purpose is.
Of mezelf verbeteren. Of, ik moet beter worden, ik moet mezelf blijven ontwikkelen om beter te worden, lichter te worden, positiever te worden.

Nee! Ik ben bezig met: wie ben ik.

Wie ben ik als alle lagen er af zijn. Wie ben ik zonder mijn gezin. Wie ben ik zonder mijn familie waar ik mee opgegroeid ben. Wie ben ik zonder m’n vriendinnen. Wie ben ik zonder m’n vrienden. Wie ben ik zonder de belangrijkste mensen in mijn leven. Wie ben ik, in de kern van m’n hart, in m’n ziel, wie ben ik in m’n aller allerdiepste kern? Wie ben ik als ik helemaal alleen ben, wie ben ík… Niet om beter te worden. Maar om te ontdekken wat er allemaal in mij zit. Wat een pracht hart vol liefde, een vrouw vol vertrouwen, een ziel die alleen maar het allermooiste voor en met mij wilt; leven vanuit liefde en vertrouwen, hoe de weg ook loopt, hoe het leven ook loopt.

Dat is waar ik me de laatste tijd mee bezig houd. Hoe mooi is het al en hoeveel moois zit er in.