jouw persoonlijke cheerleader!

Yep that’s me!

Mijn naam is Linda. Sinds 2011 getrouwd met mijn man. En samen ouders van Sam, * & Max. Als enige vrouw wonend in een mannen huishouden. Dat zorgt voor nogal wat triggers. Niet gek dat ik vanaf 2017 dan ook begonnen ben met mijn persoonlijke ontwikkelingsavontuur. Of zoals een vriendin laatst zei, een bewustzijnsreis. 

Deze reis heeft ervoor gezorgd dat ik een grote visie heb op de toekomst. Ik zie namelijk een wereld waarbij angst niet meer de graadmeter is. Waarbij dromen waar gemaakt mogen worden, waarbij keuzes zonder stress gemaakt mogen worden en er vanuit vertrouwen geleefd wordt. Een fantastische wereld voor jezelf en onze kinderen. 

En ik weet zeker dat jij het ook graag zo ziet voor de volgende generatie(s). Alleen voordat het zo is, en om daar te komen, moeten we het eerst zelf ervaren. En door het zelf te ervaren kunnen we het doorgeven aan onze kinderen (of die van je broer/zus/vriend/vriendin/buurman/buurvrouw). 

Laat ik beginnen bij jou, mooi mens. Ik weet zeker dat er heel veel in jou zit. Dat jij je mooiste dromen waar kunt maken. Dat jij vanuit het volste vertrouwen mag gaan leven. Dat jij van jezelf kunt houden. Dat jij van je lijf kunt houden. En dat jij kunt stralen en met plezier de dag door kunt komen. Het zit allemaal al in jou! Werkelijk waar. 

Het enige wat we hoeven te doen is die overtuigingen die je belemmeren, van de maatschappij, van de meningen om je heen en de meningen in jezelf, los te laten. Door ervaringen, door trauma’s, los te laten. Ervaring en trauma’s die je meegenomen hebt uit je opvoeding, vanuit de lijnen van voorouders, uit de samenleving waar we nu in leven, groot en klein. Je kunt ze allemaal loslaten! Zodra je dat doet, dan ga je! Dan voel je het vertrouwen door je heen stromen en maak je op een makkelijke manier keuzes. Dan kom je bij jezelf, bij je eigen kern, je eigen ik. Dat wil je toch?!

IMG_0526-moody
IMG_0524-moody

En dat los laten, dat mag op een makkelijke manier. Door middel van de healingen die ik geef, mag het licht en makkelijk. Zonder te wroeten in wat er nu precies gebeurd is. Dat is namelijk niet nodig. Het mag benoemd worden, om vervolgens los gelaten te worden. Zodat jij op een makkelijke manier in je kracht kunt komen te staan.

En wanneer jij dit doet, gaat je omgeving vanzelf met je mee. I know, uit ervaring : )

Ben jij klaar om de volgende stap te maken? Om vol vertrouwen je dromen waar te maken, stappen te maken, te doen wat jíj graag wilt. Boek je kennismakingsgesprek en we kletsen vanuit daar lekker verder. Ik heb er zin in!