Hee! Ik ben Linda

En ik heb een missie, en die is om elke vrouw in haar creatie kracht te zetten. Om het volste vertrouwen in haar lichaam te hebben. Om het vertrouwen in haarzelf en haar vrouwelijke kracht te hebben. Om haar te laten genieten van het creëren van een leven. Zodat zij open staat om het springende vrolijke zieltje dat op haar wacht, te ontvangen.

Zo geloof ik dat er meer voor nodig is dan alleen het fysieke stuk, ons lichaam om een kindje in je baarmoeder te mogen ontvangen, en deze veilig te laten groeien. Ook mentaal op het mentale en emotionele vlak moet alles kloppen.

Na een lange reis in persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer in connectie gekomen met wat ik hier op aarde te brengen heb. Namelijk dat ik hier op aarde ben om de baarmoeder energetisch gezien vrij te maken zodat vrouwen die moeder willen worden ook daadwerkelijk open staan om een kindje te ontvangen.

Daarnaast ben ik zelf ook moeder van twee jongens, of eigenlijk drie. Sam, * en Max. Hoewel het bij ons, bij de oudste, vrij snel ging om zwanger te worden, zat er tussen hem en de jongste een miskraam. En duurde het daarna ook even voor ik zwanger was van onze jongste.
In mijn hoofd kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Ik deed er alles aan. Las boeken, forums, blogs, andere websites met informatie, ovulatietests, alles wat de kans op een zwangerschap zou vergroten of in kaart brengen. Maar toen ik eenmaal ontspande, geen werk of andere dingen aan mijn hoofd had en puur van mijn mannen aan het genieten was, was het raak.

Er ging een aantal jaar overheen totdat ik het besef kreeg dat dit is hoe het werkt. Ik ben er meer in gaan duiken en kwam achter de mooiste materies. Waaronder energetisch werk, waar ik al mee aan het werk was. Zo kunnen we fysiek, emotioneel en mentaal van alles willen. Maar we moeten hier energetisch ook klaar voor zijn.
We komen uit een wereld waar alles maakbaar is, maar er is één ding wat niet maakbaar is, en dat is de timing van een zwangerschap.

Ben jij ready om alle blokkades die er under the service zitten los te laten? Ben jij bereid om de belemmerende overtuigingen overboord te gooien? Om uit je hoofd te komen en het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen?

Boek via onderstaande link een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en laten we kijken of ik jou ook daadwerkelijk kan helpen.

IMG_0044 moody