(Nog) meer vertrouwen in je lichaam

En nóg meer vertrouwen in een zwangerschap.

Zwanger worden, het is niet altijd even makkelijk, helaas. En in plaats van liefde kan het ook heel veel frustratie opleveren. Dat wil je liever niet. Je mag vertrouwen hebben in je lichaam. Vertrouwen dat het komt wanneer het komt. En ik begrijp heel goed dat dat nu juist zo lastig is. 

Samen kunnen we kijken hoe we het voor jou fijner kunnen maken.

Jouw persoonlijke cheerleader

Natuurlijk ben je er mee bezig om je lichaam gezond klaar te maken voor een zwangerschap. 

Daarnaast doe je ook je best om er niet continue mee bezig te zijn.

En doe je er alles aan om stress te verminderen of zelfs tegen te houden.

Ik weet dat het mogelijk is, dat het kan. Dat jij een kindje op de wereld kunt zetten.

Dat je met een dosis vertrouwen, een prachtig kindje mag dragen.

En dat je geduld kunt hebben, dat het komt wanneer het mag komen.

Hoe boek je een sessie

Boek jouw kennismaking

Zonder kennismaking geen sessie. Ben ik de juiste cheerleader voor jou of niet? Boek jouw kennismakingsgesprek hieronder en we komen er samen achter.

Kies een datum

Hoe handig, via het boekingssysteem kun je precies zien wanneer ik ruimte heb voor een gesprek. Kies de date die voor jouw het handigste uit komt.

Kennismaken

Tijdens ons telefoongesprek komen we erachter of ik de juiste persoon ben om jou te mogen begeleiden. En welke sessie het beste bij je past.

Sessie(s) plannen

De eerst volgende sessie plannen we meteen tijdens het kennismakingsgesprek. Handig! We zitten toch op dat moment met elkaar aan de lijn. 

Na de sessies

• Heb jij nog meer vertrouwen in je lichaam

• Kun jij vanuit vertrouwen gaan voor je droom

• Ben je er energetisch ook klaar voor

• Weet jij wat liefde voor jezelf inhoud en is

• Heb jij nog meer vertrouwen in je cyclus

• Zijn jouw belemmerende overtuigingen de deur uit

• Voel jij je veilig in je lichaam

• Kun je weer genieten van seks

AANBOD

Healing sessie Los 
€ 150

Tijdens deze sessie van 90 minuten nemen we de tijd voor het punt waar jij tegen aan loopt. We gaan hier dieper op in en ook de sessie zal dieper gaan. Zodat je je erna écht vrijer voelt.

3 Healing sessies 
€ 450

Dit is de ultieme vorm van het verwijderen van oude trauma’s en blokkades die je tegenhouden. Per sessie komt er wat anders aan het licht. Na 3 sessies voel jij je een totaal ander mens!

6 Coaching Sessies € 550

Vind jij een healing spannend, of heb je daar eigenlijk helemaal geen behoefte aan. Maar je wilt wel verandering en meer vertrouwen in jezelf. Dan is deze begeleiding perfect voor jou!

wie is linda

Jouw persoonlijke cheerleader

Ha jouw persoonlijke cheerleader, yep that’s me! 

Mijn naam is Linda. Sinds 2011 getrouwd met mijn man. En samen ouders van Sam, * & Max. Als enige vrouw wonend in een mannen huishouden. Dat zorgt voor nogal wat triggers. Niet gek dat ik vanaf 2017 dan ook begonnen ben met mijn persoonlijke ontwikkelings avontuur. Of zoals een vriendin laatst zijn, een bewustzijnsreis. 

Deze reis heeft ervoor gezorgd dat ik een grote visie heb op de toekomst. Ik zie namelijk een wereld waarbij angst niet meer de graadmeter is. Waarbij dromen waar gemaakt mogen worden, waarbij keuzes zonder stress gemaakt mogen worden en er vanuit vertrouwen geleefd wordt. Een fantastische wereld voor ons en onze kinderen.