spring jij met mij

de diepte in

Mijn naam is Linda Stammes.

Coach, Energetisch Healer en Medium

En geef begeleiding aan iedereen die klaar is zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik geloof dat het luisteren naar je intuïtie de sleutel is naar een leven vol vertrouwen en een positieve spiraal. Wanneer ik om me heen kijk, zie ik zoveel mensen gebukt gaan in een wereld waarin je altijd aan moet staan en aan verwachtingen moet voldoen. 


Door mijn jarenlange ervaringen, mijn opleidingen en intuïtieve gaven weet ik hoe blokkades en chaos getransformeerd kunnen worden naar intuïtief leiderschap en een positief zelfbeeld.Wanneer ik coach ben ik volledig op jou afgestemd. Ik kijk naar je, luister naar je en neem je mee, jij bepaald het tempo. 


Ik nodig je uit om met mij de diepte in te duiken.
Jij bent van harte welkom op een plek waar het vertrouwen in jezelf weer tot leven komt. 

Spring jij met mij de diepte in?

Ik kan het iedereen aanraden: Linda is een prachtmens en er valt een last van je schouders!

Juul
null

Wie is Linda?

  • Eerlijk
  • Behulpzaam
  • Vertrouwend
  • Spontaan
  • Intuïtief

Tel daarbij op dat ik, een ieder graag in haar eigen kracht wil zetten. En dit haar ook wil laten ervaren en doen inzien. Ik weet uit ervaring hoe het is om het allemaal even niet te weten. Hoe alleen en niet begrepen je je daarin kunt voelen.
Oordeelloos naar jou luisteren, en vanuit daar de diepte in gaan, dat is onderdeel van wie ik ben.

En verder >> Heb ik een liefde voor fashion(magazines), interieur, kunst en boeken, ben ik ambitieus, wind ik er niet altijd doekjes om, houd ik van een dosis humor, heb ik graag mensen om mij heen, maar ben ik net zo goed graag alleen, én sta ik graag naast het voetbalveld mijn 2 zoons aan te moedigen, wat ik overigens niet in stilte doe 😎

Via via bij Linda terechtgekomen en de sessies met haar zijn echt magisch!

Bernice

WIE IK HELP...

De vrouwen die in mijn praktijk verschijnen, zijn allemaal even ambitieuze vrouwen, van 25 tot 45 jaarOndernemend met een eigen bedrijf of een baan waar ze zich helemaal voor inzetten. Ze hebben alles wel aangevinkt wat ze graag wilden behalen, of zijn daar hard naar op weg. Deze vrouwen hebben allemaal hetzelfde waar ze tegenaan lopen, en dat is de twist in life die rond je 30e of 40e levensjaar vaak omhoog komt: 'Van de buitenkant heb ik een fantastisch leven, maar van binnen voelt het anders..' En ook als je alles hebt, je dromen waargemaakt, je doelen behaald, kan de twijfel toeslaan. 'Is dit het wel?' Nee je bent niet gek, dit is een hele normale situatie, die een ieder in het leven tegenkomt.

null

DE SESSIES MET LINDA ZORGEN ERVOOR DAT IK MEER IN MIJN EIGEN KRACHT STA EN IK HEB MEER GELOOF IN MIJZELF. HET HELPT ME KEER OP KEER OM EEN STAPJE DICHTER TE KOMEN BIJ WIE IK WIL ZIJN.

Marthe

Waarom Linda?

Ik zie wat je zegt

Actief luisterend geef ik de reflecties die jouw verder helpen. Het onderbewuste, maak ik bewust.

Humor

Hoe verdrietig of moeilijk gevoelens of gedachten soms ook kunnen zijn. Humor helpt!

Intuïtief

Maak kennis met de kracht van je eigen intuïtie.  

Deep dive

Ware transformatie gaat je comfortzone en weerstand voorbij. Samen maken we écht een deep dive.

Geen afvinklijstjes

Ook zelf vertrouw ik op mijn eigen intuïtie, zodat coaching ook écht 100% op jouw behoefte is afgestemd. 

Ervaringsdeskundig

In de loop der jaren heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen.

Genoeg is genoeg!
Pak je onrust en chaos vandaag nog aan.

Maak een gratis kennismakingsafspraak