Van de doffe blik, 

naar heldere stralende glimmende ogen

Van mwah.. Naar Yes!

honderd

procent maatwerk

300+

vrouwen gecoacht

zeven

jaar ervaring
De sessies met Linda zorgen ervoor dat ik meer in mijn eigen kracht sta en ik heb meer geloof in mijzelf. Het helpt me keer op keer om een stapje dichter te komen bij wie ik wil zijn.
Marthe

Herken je dit?

Wanneer alles binnenin je, en om je heen in chaos is veranderd, en je niet meer weet en ziet waar de rust punten zijn.

  • Je hebt alles wat je ambieerde maar...;
  • Je vraagt je af: Wil ik dit echt?;
  • De helderheid is weg;
  • Gedachtes als: Als dit het niet is, wat dan wel?;
  • Je twijfelt en piekert veel.

null

null

WIE ik help...

De vrouwen die in mijn praktijk verschijnen, zijn allemaal even ambitieuze vrouwen, van 25 tot 45 jaar. Ondernemend met een eigen bedrijf of een baan waar ze zich helemaal voor inzetten. Ze hebben alles wel aangevinkt wat ze graag wilden behalen, of zijn daar hard naar op weg. Deze vrouwen hebben allemaal hetzelfde waar ze tegenaan lopen, en dat is de twist in life die rond je 30e of 40e levensjaar vaak omhoog komt: 'Van de buitenkant heb ik een fantastisch leven, maar van binnen voelt het anders..' En ook als je alles hebt, je dromen waargemaakt, je doelen behaald, kan de twijfel toeslaan. 'Is dit het wel?' Nee je bent niet gek, dit is een hele normale situatie, die een ieder in het leven tegenkomt.

Hoe ik help...

Mijn coaching methodiek is ontwikkelt voor vrouwen die het vertrouwen in zichzelf aan het verliezen zijn en niet meer goed weten wat ze nu eigenlijk willen. Ik help je via een 100% maatwerk programma in 3 maanden waarin we samen opzoek gaan naar het terugwinnen van jouw (zelf)vertrouwen waarmee je de regie terugpakt en waarbij ik je de kracht van intuitïe leert. 

null

van mwah.. naar yes

jij wilt minder rationeel en meer naar je gevoel, intuïtie en lijf luisteren, zonder daarvoor je nuchterheid te verliezen?
Dat kan!

Ervaringen van anderen...

melanie

Linda weet een hele fijne open sfeer neer te zetten waarin er ruimte is voor alles wat omhoog komt. Ze tuned in op je energie en werkt samen met je door blokkades en knelpunten heen.

Met humor en ruimte voor tranen.

Nathalie

Linda's begeleiding is vanaf het eerste moment warm, begripvol, oordeel-loos en to the point. Tijdens de sessie houdt zij het framework en daar binnen krijg ik de ruimte om te laten bewegen wat er op dat moment in beweging wordt gezet. Ze geeft de tijd om het te voelen, en blijft tegelijkertijd nergens in hangen. Ik ben onder de indruk hoe ze die fine line vast wist te houden tijdens onze sessie.

Sandra

I can't exactly explain what Linda does but I know it feels like magic, I'm so happy someone recommended her to me. Thanks to her I was able to let a lot of things go which were stored very deep in my body. I feel more confident and happy and couldn't be more grateful

Rian

Linda heeft een hele warme en rustige energie, ik voelde me heel veilig en vertrouwd tijdens het gehele traject.
Na alle sessies heb ik een groot verschil opgemerkt. Naast dat ik weer gluten kan eten, voel ik mij veel vrijer om te zijn. Mezelf te laten zien, mij kwetsbaar op te stellen en mezelf te laten horen.

irene

Linda is een mooie, lieve, wijze en integere vrouw! Ze heeft mij met haar inzichten die ze tot zich kreeg, enorm veel duidelijkheid, inzicht en steun gegeven waardoor ik weer verder kon op mijn eigen pad.

debby

Linda is heel open en toegankelijk en ik kon echt mezelf zijn. Ik keek ook echt uit naar de wekelijkse afstemmingen. Veel herkenbaarheid maar ook grappige dingetjes gehoord. Het was echt een feestje. Ik voel meer rust na deze 6 weken en weet ik waar ik nog in mag groeien en dat ik nog meer op mijn gevoel mag vertrouwen.

Via via bij Linda terechtgekomen en de sessies met haar zijn écht magisch!

Bernice

Waarom Linda?

Ik zie wat je zegt

Actief luisterend geef ik de reflecties die jouw verder helpen. Het onderbewuste, maak ik bewust.

Humor

Hoe verdrietig of moeilijk gevoelens of gedachten soms ook kunnen zijn. Humor helpt!

Intuïtief

Maak kennis met de kracht van je eigen intuïtie.  

Deep dive

Ware transformatie gaat je comfortzone en weerstand voorbij. Samen maken we écht een deep dive.

Geen afvinklijstjes

Ook zelf vertrouw ik op mijn eigen intuïtie, zodat coaching ook écht 100% op jouw behoefte is afgestemd. 

Ervaringsdeskundig

In de loop der jaren heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen.

Door middel van mijn trajecten, wil ik jou leren om naar je eigen intuïtie te leren luisteren. Niet meer alleen vanuit je hoofd te leven, maar in contact met je lichaam. Niet alleen zweven, en in je hoofd zitten, maar ook hier op aarde zijn. We zijn hier tenslotte om het hier te doen, en niet in de wereld van onze gedachtes. 

Het aanbod waar je uit kunt kiezen is;

  • Een traject van 6 weken tot 3 maanden
  • Een maandabonnement
  • Losse sessies

Er valt altijd een passend traject te vinden, of te creëeren.

Welke coaching kan ik volgen? 

null

Wie is Linda?

  • Eerlijk
  • Behulpzaam
  • Vertrouwend
  • Spontaan
  • Intuïtief

Tel daarbij op dat ik, een ieder graag in haar eigen kracht wil zetten. En dit haar ook wil laten ervaren en doen inzien. 

Ik weet uit ervaring hoe het is om het allemaal even niet te weten. Hoe alleen en niet begrepen je je daarin kunt voelen. Oordeelloos naar jou luisteren, en vanuit daar de diepte in gaan, dat is onderdeel van wie ik ben.

En verder; Heb ik een liefde voor fashion(magazines), interieur, kunst en boeken, ben ik ambitieus, wind ik er niet altijd doekjes om, houd ik van een dosis humor, heb ik graag mensen om mij heen, maar ben ik net zo goed graag alleen, en sta ik graag naast het voetbalveld mijn twee zoons aan te moedigen, niet stilletjes...

Opgedane ervaringen...

angelique

Mijn sessie bij Linda was heel fijn. Dit door haar manier van begeleiden, met rust, begrip, warmte en vooral het geruststellen en motiveren om los te laten wat niet dient op momenten dat het spannend is. Het doet zoveel goeds en werkt nog zo lang door, het wordt steeds beter.

claudia

Op het moment dat ik vast liep, kwam de gedachte van een healing door Linda voorbij. Ik vroeg haar om een persoonlijke healing. Ik bleef daarvoor malen en mijn negatieve gedachten namen een loopje met me. Ook voelde ik op verschillende plekken in mijn lijf dat het ‘vast’ zat. Zonder dat Linda wist wat er was, sprak ze de healing in en deze was zo fijn en welkom op dat moment. 

melanie

Twee keer per maand Linda met een channeling van m'n ziel; wat een feestje is dat. De ene keer een korte reminder van dingen die ik nog even moest horen, de andere keer een langer verhaal met mooie inzichten. En iedere keer kloppend met wat er op dat moment speelt.

bernice

Het is ook zo fijn dat je niet terug hoeft naar het voelen van het verleden of precies hoeft te weten waar iets vandaan komt. Je mag gewoon loslaten wat je niet meer dient! En daar begeleidt Linda je echt fantastisch bij, met zoveel liefde, rust en compassie. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt ergens in vast te zitten of niet los te kunnen laten.

meeka

Lieve Linda, dankjewel voor de prachtige reading die ik van je heb gekregen. Zo mooi hoe je alles wat mijn ziel tegen mij wilt zeggen weet te vertalen naar aardse woorden. Ik ben je dankbaar en het zal niet de laatste keer zijn dat ik een reading bij je boek!

sabrina

De sessie die ik bij Linda mocht doen was mega rustgevend en fijn. Ik kreeg bevestigd wat ik voelde en er kwam hierdoor extra rust over mij heen. Soms weet je al welke kant je op wilt, maar kan het helpen om hierin meer duidelijkheid en rust te krijgen en dat is wat Linda met heel veel kalmte en een vleugje humor doet. 

Genoeg is genoeg!
Pak je onrust en chaos vandaag nog aan.

Maak een gratis kennismakingsafspraak