Podcast van jouw ziel

brengt jou het antwoord

Een antwoord op je vraag

EEN SPIEGEL DIE VOORGEHOUDEN WORDT

een duwtje in je rug

WAUW WAT RESONEERDE DEZE, INMIDDELS HEB IK HEM AL MEERDERE KEREN BELUISTERD EN IK KRIJG NOG STEEDS KIPPENVEL. DE WOORDEN VAN LINDA WEERSPIEGELEN HEEL ERG HET PROCES WAAR IK IN ZIT! 
Britt

the right place the right time

Ontvang vanuit jouw ziel, jouw hart, precies de woorden die jij mag horen

Naar aanleiding van jouw vraagstuk;

Of vanuit jouw nieuwsgierigheid;

Ontvang jij, via een voice bericht op whatshapp, jouw reading

jouw privé podcast
van jouw ziel

€ 77,-

Privé podcast van jouw ziel

Wat wilt er vanuit jouw hart, vanuit jouw ziel aan jou verteld worden?

Leg de verbinding via de Privé Podcast van jouw Ziel. Dé podcast speciaal op jou gericht waarbij je precies te horen krijgt wat je mag horen. 


 • Creëer meer rust voor jezelf;
 • Meer vertrouwen in jezelf;
 • Ontvang antwoorden op de vragen waar je al zo lang mee loopt;
 • En voel die steun in je rug.


Dit alleen al door de reading die je via whatsapp ontvangt. 

Ervaringen van anderen...

carlijn

De afgelopen maand heb ik mezelf 2x een privé podcast van de ziel bij Linda gegund! En wow wat fantastisch de liefdevolle innemende authentieke manier waarop Linda dat doet en ook heerlijk met humor. En indrukwekkend hoe het resoneert!! Ik luister ze regelmatig terug en vind het een dikke aanrader. Dankjewel lieve Linda!!

meeka

Lieve Linda, dankjewel voor de prachtige reading die ik van je heb gekregen. Zo mooi hoe je alles wat mijn ziel tegen mij wilt zeggen weet te vertalen naar aardse woorden. Ik ben je dankbaar en het zal niet de laatste keer zijn dat ik een reading bij je boek!

daniela

Onwijs bedankt voor je zeer helpende podcast & afstemmingen. Ik waardeer het onwijs en ze zijn super waardevol!


Ik vind het zo mooi en bijzonder hoe je kan intunen op mijn ziel, gidsen en voorouders en dit naar aardse woorden vertaalt. Echt fascinerend!

Hele fijne reading gehad van Linda, zeker een aanrader!

Vera
null

Wie is Linda?

 • Eerlijk
 • Behulpzaam
 • Vertrouwend
 • Spontaan
 • Intuïtief

Tel daarbij op dat ik, een ieder graag in haar eigen kracht wil zetten. En dit haar ook wil laten ervaren en doen inzien. Door middel van het inzetten van mijn gave als medium.

Oordeelloos naar jou luisteren, en vanuit daar de diepte in gaan, dat is onderdeel van wie ik ben. Dit deed ik vroeger al, en inmiddels ben ik me daar veel bewuster van. Met hulp en inzichten via opleidingen is daar veel meer in los gekomen, en heb ik geleerd nog meer in te tunen op de energieën van een ander, en van daaruit boodschappen door te geven.

En verder; Heb ik een liefde voor fashion(magazines), ben ik ambitieus, wind ik er niet altijd doekjes om, houd ik van een dosis humor, heb ik graag mensen om mij heen, maar ben ik net zo goed graag alleen, én sta ik graag naast het voetbalveld mijn twee zoons aan te moedigen, niet stilletjes...

ONTVANG VANUIT JOUW ZIEL 
PRECIES WAT JIJ MAG HOREN

FaQ

'IS ER IETS WAT JE VAN MIJ MOET WETEN?'

Behalve je vraagstuk, als je die hebt, is er verder helemaal niets wat ik van te voren van jou moet weten. Sterker nog. Het liefste weet ik helemaal niets van je. Geen foto, en ik bekijk ook liever nog (vooral in het begin) niet je instagram account. Om de reading zo zuiver mogelijk te houden. Maar goed, met de hotline leer ik jou, en vooral je ziel, steeds beter kennen. De readingen blijven daarmee zuiver, en worden vaak ook sterker.

'MAAKT HET UIT WAT IK OP DE DAG VAN DE READING DOE?'

Het antwoord is simpel: Nee!

Er zijn klanten die werken op de dagen dat ik voor ze afstem, die nog slapen op het moment dat ik de reading doe (omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen), of juist gaan slapen op het moment dat ik voor ze afstem (omdat ze weer aan die andere kant van de wereld wonen of reizen).

Jij hoeft op geen enkele manier rekening te houden met de reading.

Dus doe lekker wat je moet doen op de dag dat jouw reading staat. En ontvang ‘m als verassing in je whatsapp. 

'HOE GA JIJ TE WERK?'

Vaak doe ik van te voren een meditatie, en tune ik in op de energie van jouw ziel. Mijn opname gaat lopen en ik start met het verwoorden van het eerste beeld of de eerste woorden die ik doorkrijg. Vanuit daar gaat de ratel op gang, en blijf ik lekker doorkletsen tot er vanuit de energie aangegeven wordt dat het voldoende is.
Het komt ook wel eens voor dat ik mijn readingen tijdens het wandelen mag doen. Er zit geen verschil in de energie, of het vermogen ervan, wanneer de reading stilzittend, of wandelend gedaan wordt.

Waar mag mijn vraag over gaan?

Jouw vraag mag over van alles gaan. Alle onderwerpen zijn al wel eens aan bod gekomen. Zoals; 

Liefde, familie, werk, bedrijf, kinderen, vriendschappen, twin flames, gezondheid, dagelijks leven, keuzes, personen die niet meer onder ons zijn, etc.
You name it;

ik stem het op en voor je af

€ 77,-

dé prive podcast van jouw ziel

Er zijn je al zoveel prachtige vrouwen voor gegaan. Die


 • meer rust hebben gekregen
 • meer vertrouwen op zichzelf hebben
 • antwoorden hebben gekregen 
 • de steun in hun rug hebben gevoeld


Dit alleen al door de reading die ze via whatsapp hebben ontvangen.  Simpeler kan bijna niet. Wat wil je nog meer?!

BEN JIJ DEGENE VOOR WIE IK BINNENKORT EEN PRIVÉ PODCAST OPNEEM?

Ik kijk er naar uit om je door te geven wat ik hoor en zie