energetische healing

HOE HEERLIJK ZOU HET ZIJN OM BINNEN ANDERHALF UUR EEN LICHTER LIJF, MEER RUST, EN HELDERHEID IN ZOWEL JE HOOFD ALS LICHAAM TE ERVAREN?!

Boek deze energetische healing en ervaar hoe het is om relaxt, helder en energiek de deur uit te lopen!


En niet alleen dan! Nee, ook de weken daarna zul je merken dat er een shift plaats gevonden heeft. In je manier van denken, je manier van naar situaties kijken, je manier van aanpakken, en manier van het leven oppakken.

Mijn sessie met Linda heb ik als heel bijzonder ervaren.

Haar stem en manier van werken zijn beide heel prettig.

Monika

De healing zal voelen als een meditatie, waarbij je stap voor stap begeleid wordt. Zo blijf je, met je aandacht, in je lichaam aanwezig. En blijven we in contact met elkaar.


De healing begeleid ik voornamelijk intuïtief. Waarbij ik altijd eerst incheck op jouw energie; Hoe zit jij in de game? En waarom heb je deze healing geboekt?


Door de jaren heen heb ik ervaren dat we tijdens de healing voornamelijk de baarmoeder, het hartgebied en de keel meenemen. Dit zijn vaak de gebieden waar, bij ons vrouwen, blokkades vormen en energie stagneert.

ervaar de rust, helderheid, en kom terug in je lijf

€ 155,-

energetische healing

Binnen 90 min een lichter lijf, meer rust, en helderheid in zowel je hoofd als lichaam te ervaren?! Ontvang een Energetische Healing, en;


 • Creëer meer rust voor jezelf;
 • Meer vertrouwen in jezelf;
 • Ontvang helderheid op de vragen waar je al zo lang mee loopt;
 • Uit je hoofd vol gedachtes, terug in je lijf.


Je kunt er voor kiezen om de healing in mijn praktijk in Noord Holland te ontvangen. Of online, en daarmee in je eigen omgeving blijven. 

Ervaringen van anderen...

marthe

De sessies met Linda hebben ervoor gezorgd dat ik meer in mijn eigen power sta en meer in mezelf geloof. Het helpt me keer op keer om een stapje dichter te komen bij wie ik wil zijn, de beste versie van mezelf. Ik merk duidelijk dat de sessies verschillende blokkades in mij opgelost hebben en hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor 🙏 bedankt Linda om te zijn wie je bent en ook in jouw eigen power te geloven ❤️

melanie

Linda weet een hele fijne open sfeer neer te zetten waarin er ruimte is voor alles wat omhoog komt. Ze tuned in op je energie en werkt samen met je door blokkades en knelpunten heen.

Met humor en ruimte voor tranen. Dikke vette aanrader!

janneke

Lieve Linda, wat was het fijn om een touch of matrix sessie van jou te ontvangen. Je wist me zo op mijn gemak te stellen, ik voelde me veilig en verbonden. Met mezelf, en ook met jou. Dezelfde dag gebeurden er al van die onverklaarbare dingen en wist ik meteen: dit heeft iets in gang gezet! Het gaf me precies dat zetje in de rug wat ik nodig had. Dank je wel!! Love!

Tijdens een energetische healing kunnen er familielijnen, vrouwenlijnen, levenslijnen, energieën van anderen, als ook innerlijke kind stukken langs komen. Je mag er vanuit gaan dat waar jij op aan gaat, wanneer een stuk benoemd wordt, dit precies is wat jij energetisch ruimte mag geven of zelfs los mag laten.


Om na de healing je ogen te openen, een lichter lijf, meer rust en helderheid te ervaren!

Linda BEGELEIDT je echt fantastisch, met zoveel liefde, rust en compassie. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt ergens in vast te zitten of niet los te kunnen laten.

Bernice
null

Wie is Linda?

 • Eerlijk
 • Behulpzaam
 • Vertrouwend
 • Spontaan
 • Intuïtief

Tel daarbij op dat ik, een ieder graag in haar eigen kracht wil zetten. En dit haar ook wil laten ervaren en doen inzien. Door middel van het inzetten van mijn gave als energetisch healer en medium.

Oordeelloos naar jou luisteren, en vanuit daar de diepte in gaan, dat is onderdeel van wie ik ben. Dit deed ik vroeger al, en inmiddels ben ik me daar veel bewuster van. Met hulp en inzichten via opleidingen is daar veel meer in los gekomen, en heb ik geleerd nog meer in te tunen op de energieën van een ander, en van daaruit boodschappen door te geven.

En verder; Heb ik een liefde voor fashion(magazines), ben ik ambitieus, wind ik er niet altijd doekjes om, houd ik van een dosis humor, heb ik graag mensen om mij heen, maar ben ik net zo goed graag alleen, én sta ik graag naast het voetbalveld mijn twee zoons aan te moedigen, niet stilletjes...

van stress in je hoofd 
naar rust in je lichaam

€155,-

energetische healing

Binnen anderhalf uur een lichter lijf, meer rust, en helderheid in zowel je hoofd als lichaam te ervaren?! Ontvang een Energetische Healing, en;


 • Creëer meer rust voor jezelf;
 • Meer vertrouwen in jezelf;
 • Ontvang helderheid op de vragen waar je al zo lang mee loopt;
 • Uit je hoofd vol gedachtes terug in je lijf.


Je kunt er voor kiezen om de healing in mijn praktijk in Noord Holland te ontvangen. Of online, en daarmee in je eigen omgeving blijven. 

Ervaringen van anderen...

kelly

Ik heb de sessie als mega magisch ervaren. Linda stelt je enorm op je gemak zodat je meteen wordt ‘meegezogen’ in de sessie. Ik had allerlei belemmerende overtuigingen en mede dankzij Linda zijn deze vrijwel allemaal helemaal verdwenen! Zo bizar! Ik kon soms niet eens meer bedenken wat ik daarvoor dacht! Ik raad deze sessie van harte aan voor iedereen! 

Juul

Ik heb een 1-op-1 healing met haar gedaan en vond het best spannend, maar Linda stelt je als snel op je gemak. De sessie triggerde me soms, maar was vooral heel liefdevol en al na één sessie voelde ik me veel rustiger. Ik kan het iedereen aanraden: Linda is een prachtmens en er valt een last van je schouders!

Angelique

Mijn sessie bij Linda was heel fijn. Dit door haar manier van begeleiden, met rust, begrip, warmte en vooral het geruststellen en motiveren om los te laten wat niet dient op momenten dat het spannend is. Het doet zoveel goeds en werkt nog zo lang door, het wordt steeds beter. Een aanrader! Ik ga zeker terug voor een sessie.

Ontvang helderheid op de vragen waar je al zo lang mee loopt

FaQ

'Hoe gaat een healing in zijn werk?'

Wanneer ik een healing doe laat ik je altijd eerst even rustig landen. Je kunt wat zenuwachtig zijn. En even kletsen; vertellen hoe je erbij zit, waarom je de healing geboekt hebt, en wat je graag zou willen, helpt jou om te landen en de eerste rust te vinden. 
Tijdens healing neem ik je mee in een meditatie. Hiermee heb je, net als wanneer je bijvoorbeeld een massge ontvangt, altijd contact met mij. Je vliegt niet weg, en hoeft ook niet de hele tijd in je gedachtes te blijven. 
De meditatie en manier van ademhalen brengt je hoofd en lijf tot rust en laat vanaf daar de energie werken. 

'WAT GEBEURD ER TIJDENS EEN HEALING?'

Er zijn meerdere dingen die kunnen gebeuren. Je lichaam reageert namelijk op de energie die door je lichaam flowt en op de woorden die ik gebruik, de seintjes die gegeven worden, of de aanrakingen. Maar dit hoef je niet als heel heftig te ervaren. Juist niet. Er kunnen trillingen in delen van je lichaam ontstaan. Je kunt kippenvel ervaren. Emoties kunnen omhoog komen. Het kan zijn dat je het warm krijgt, of juist koud. Ieder ander ervaart dit weer anders. En ook elke sessie is weer anders.

'kun je naar een gerichte uitkomst werken?'

Ja en nee. Dit is een vraag die beide kanten op gaat. Ja ik kan met een klacht werken, ik kan met jouw stress werken, ik kan werken met de stukken waar jij mee in je hoofd loopt. En gebruik daarbij de woorden die bij mij doorkomen, laat mijn intuitie daarin stromen, zodat je precies ontvangt wat er voor deze sessie mogelijk is. 

We weten dat we doelen voornamelijk uit ons hoofd stellen, en ons lichaam soms een andere kant op gaat, omdat deze kant dieper gaat. Dat is de kant welke ons leidt tijdens een sessie. Je lijf. En niet je hoofd. Maar dat zul je tijdens de sessie, zelf heel goed ervaren. Zo heb ik eerder begrepen van klanten.

'WAT ALS IK NIETS VOEL?'

Dat is helemaal niet erg. Het kan soms wel eens voorskomen dat je in slaap valt. Dan is de werking van de helende energie zo ontspannend dat je in slaap valt. Maar ook dan doet de energie haar werk. En wordt je daarna wakker met de rust en helderheid van de healing die je, wanneer je wakker zou blijven, ook zou ervaren. Er is geen goed of fout.
Soms zijn we op zoek naar de bevestiging en zoeken we die door middel van een beweging, kippenvel, of emotie in ons lijf. Maar dat is helemaal niet nodig. De sessie loopt zoals het loopt. Precies passend bij hoe jij het mag ervaren. 

'Is een sessie bij jou in de praktijk beter?'

Als jij er behoefte aan hebt om persoonlijk begeleidt te worden door in dezelfde ruimte te zijn? Dan raad ik je zeker aan om de healing bij mij in de praktijk te ervaren. 
Blijf jij liever in je eigen omgeving, en heb je een ruimte waar je niet gestoord kunt worden, waar je je veilig voelt, en diep kunt ontspannen. Én ben je er helemaal oke mee dat we contact hebben via zoom. Dan is dat de optimale werking voor de healing voor jou. 

is er lichaamscontact?

Alleen als jij daar mee akkoord bent en veilig bij voelt. 

Jouw veiligheid, jouw gevoel lopen bij mij voorop. Vind jij het niet fijn om aangeraakt te worden, wat ik mij heel goed kan voorstellen, dan blijf ik op afstand. Net als een online sessie, is een aanraking niet altijd nodig.

Met of zonder aanraking, de energie doet precies het werk wat voor jou passend is en wat jij op dat moment nodig hebt. 

Met of zonder aanraking. 


Voordat de sessie start vraag ik altijd eerst om toestemming.  

Linda BEGELEIDT je echt fantastisch, met zoveel liefde, rust en compassie. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt ergens in vast te zitten of niet los te kunnen laten.

Bernice

nathalie

Ik kan mijn sessie met Linda nog steeds voelen. Haar begeleiding is vanaf het eerst moment warm, begripvol, oordeel-loos en to the point. Tijdens de intake weet ze haarscherp tot de kern te komen van wat er aangeraakt mag worden. Aangezien ik nog al van de hak op de tak kan gaan is het niet makkelijk om altijd het totaal plaatje te zien bij mij. Nou, dat kan zij wel.

Tijdens de sessie houdt zij het framework en daar binnen krijg ik de ruimte om te laten bewegen wat er op dat moment in beweging wordt gezet. Ze geeft de tijd om het te voelen, en blijft tegelijkertijd nergens in hangen.

Ik ben onder de indruk hoe ze die fine line vast wist te houden tijdens onze healing. Er kwam veel los en omhoog bij me en we konden feilloos samen dansen. Ik ben zelf coach dus erg kieskeurig over HOE een sessie gefaciliteerd wordt. Ik kon me volledig overgeven aan Linda’s begeleiding en voelde dat ze er echt inzat voor mijn proces en groei.

Dankjewel lieve Linda, ik ben nog steeds aan het integreren ♥️

claudia

Op het moment dat ik vast liep, kwam de gedachte van een healing door Linda voorbij. Ik vroeg haar om een persoonlijke healing.

Ik bleef daarvoor malen en mijn negatieve gedachten namen een loopje met me. Ook voelde ik op verschillende plekken in mijn lijf dat het ‘vast’ zat. Zonder dat Linda wist wat er was, sprak ze de healing in en deze was zo fijn en welkom op dat moment. 

Ik besloot me er aan over te geven en gewoon te luisteren. Allereerst hielp het me om veel meer te ontspannen in mijn lijf. Daarnaast leek het wel alsof ze wist wat er speelde. Ik werd getriggerd door haar gekozen woorden, maar nu besloot ik er naar te luisteren. Er kwamen emoties los, terwijl ik dacht dat er vooral rust zou komen. Ik liet ze toe. De frustratie waar ik op dat moment mee liep, werd niet meer zo’n ding en hielp me er anders naar te kijken, het anders te voelen en meer rust in te krijgen mbt de hele situatie.

willeke

De sessie met Linda startte voor mij al meteen met rust en kalmte en interesse, want dat is wat Linda uitstraalt. Tijdens de sessie voelde ik mij gehoord en begrepen en werd ik rustiger en meer ontspannen. Linda luisterde met rust en gaf mij steeds het gevoel van een totaal op mijn gemak zijn. Het moment dat ik mijn ogen sloot en Linda haar “Magic” liet doen voelde ik mij letterlijk op mijn stoel zakken. Een compleet gevoel van rust, ontspanning en bescherming voelde ik over mij komen. Dit was een nieuwe start, ik voelde dat er letterlijk iets van mij af gleed.

Na de behandeling was ik aan het einde van de dag heel moe en heb toen mijn rust gezocht, ik was al gewaarschuwd door Linda dat er een reactie kon komen. Tijdens die eerste nacht ging het proces echt nog door en ook de volgende dag heb ik het rustig aangedaan. En sindsdien is het stuk waar wij aan gewerkt hebben echt veranderd. Vooral als ik terugdenk aan hoe het “was” dan zie en voel ik het verschil. Ik heb een stap gemaakt, een shift…. geholpen door Linda. Zo’n lief vertrouwd mens die met zachtheid je begeleid naar nieuwe paden die te bewandelen zijn en waar je je onnodige bagage voor mag achterlaten. 

Dankjewel lieve Linda 🙏🏻

ervaar hoe het is om relaxt, helder en energiek de deur uit te lopen!

Boek deze energetische healing