wat anderen zeggen

Wanneer ik een coach, therapeut of healer zoek, check ik altijd de reviews. Wat vonden anderen van hem/haar en zijn/haar behandeling? En past hij/zij ook bij mij. Daarom dat ik deze pagina voor jou gemaakt heb.

En natuurlijk heb ik deze pagina ook gemaakt omdat ik toch behoorlijk trots ben op deze prachtige reviews.
Let’s be honoust : )

Lees ze rustig door, en wie weet hebben wij binnenkort ook een prachtige sessie samen.

Britt Podcast van de Ziel

Ik heb een hele mooie Podcast van de ziel ontvangen van Linda. Wauw wat resoneerde deze, inmiddels heb ik hem al meerdere keren beluisterd en ik krijg nog steeds kippenvel. De woorden van Linda weerspiegelen heel erg het proces waar ik in zit! Nogmaals bedankt lieve Linda!

Floor – Hotline met jouw ziel

Lieve Linda, wat fijn dat ik jou gevonden heb. Elke week een reading van m’n ziel door jou. De ene keer een duidelijk kort bericht. De andere keer een kaartje. Of een langer ingesproken bericht. Vaak zo accuraat. Soms een trigger. Of 1 die wat meer tijd nodig heeft om binnen te komen. Wat mij opvalt is je liefde je humor en als ik dan reageer dat je dan weer zo fijn nog een navolging stuurt. For keeps de berichtjes in WhatsApp. Elke keer weer een feestje om naar te luisteren. Dankjewel Linda voor deze wekelijkse boodschappen ❤️

Claudia Prive opname Healing

Op het moment dat ik vast liep, kwam de gedachte van een healing door Linda voorbij. Ik vroeg haar om een persoonlijke healing.
Ik bleef daarvoor malen en mijn negatieve gedachten namen een loopje met me. Ook voelde ik op verschillende plekken in mijn lijf dat het ‘vast’ zat.
Zonder dat Linda wist wat er was, sprak ze de healing in en deze was zo fijn en welkom op dat moment.
Ik besloot me er aan over te geven en gewoon te luisteren. Allereerst hielp het me om veel meer te ontspannen in mijn lijf. Daarnaast leek het wel alsof ze wist wat er speelde. Ik werd getriggerd door haar gekozen woorden, maar nu besloot ik er naar te luisteren. Er kwamen emoties los, terwijl ik dacht dat er vooral rust zou komen. Ik liet ze toe. De frustratie waar ik op dat moment mee liep, werd niet meer zo’n ding en hielp me er anders naar te kijken, het anders te voelen en meer rust in te krijgen mbt de hele situatie. Zo fijn!

Thanks mooie vrouw dat jij dit kan, voelt en open staat om door te geven 💫

Jamie – 1 op 1 Healing

Een sessie waar ik mezelf in kan zijn en geen oordelen zijn. Ik kan duidelijk stappen vooruit zetten.

Melanie – 1 op 1 Healing

Linda weet een hele fijne open sfeer neer te zetten waarin er ruimte is voor alles wat omhoog komt.
Ze tuned in op je energie en werkt samen met je door blokkades en knelpunten heen.
Met humor en ruimte voor tranen. Dikke vette aanrader!

Meeka – 1 op 1 Ziels Afstemming

Lieve Linda, dankjewel voor de prachtige reading die ik van je heb gekregen. Zo mooi hoe je alles wat mijn ziel tegen mij wilt zeggen weet te vertalen naar aardse woorden. Ik ben je dankbaar en het zal niet de laatste keer zijn dat ik een reading bij je boek!

Angelique 1 op 1 Healing

Mijn sessie bij Linda was heel fijn. Dit door haar manier van begeleiden, met rust, begrip, warmte en vooral het geruststellen en motiveren om los te laten wat niet dient op momenten dat het spannend is. Het doet zoveel goeds en werkt nog zo lang door, het wordt steeds beter. Een aanrader! Ik ga zeker terug voor een sessie. Groetjes Angelique

Carlijn – Prive podcast van jouw ziel

De afgelopen maand heb ik mezelf 2x een privé podcast van de ziel bij Linda gegund! 💝 En wow wat fantastisch de liefdevolle innemende authentieke manier waarop Linda dat doet en ook heerlijk met humor. En indrukwekkend hoe het resoneert!! Ik luister ze regelmatig terug en vind het een dikke aanrader. Dankjewel lieve Linda!!
Liefs van Carlijn💕

Rik – 1 op 1 Healing

Goede sessie bij Linda gehad. Een aanrader.

Rian – Healing traject

Zo’n 9 jaar geleden kwam ik na lang ziek zijn erachter dat ik overgevoelig was voor gluten. Sindsdien at ik geen gluut meer en waren alle klachten verdwenen.

De afgelopen maanden voelde ik steeds sterker dat die glutenallergie helemaal niks met gluten te maken had, maar dat dat gekoppeld was aan gebeurtenissen in mijn leven. Via een vriendin hoorde ik over Touch of Matrix.

Ik ben mijn gevoel gaan volgen bij het benaderen van mensen waar ik een TOM sessie kon doen, en kwam bij Linda uit. Geloof me, niet zonder toeval! Linda heeft een hele warme en rustige energie, ik voelde me heel veilig en vertrouwd tijdens het gehele traject.

Al bij het invullen van de vragenlijst vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Opeens wist ik precies waar het vandaan kwam. Meteen na de eerste sessie wist ik, ik kan gluten eten! Ik heb het nieteens aan Linda gevraagd en ben er gewoon voor gegaan. Diezelfde avond heb ik gluten gegeten, en ik had geen klachten. Gewoon helemaal niks!

Ik heb uiteindelijk nog twee extra sessies gedaan om verder in de diepte te gaan. Na alle drie de sessies heb ik groot verschil opgemerkt. Naast dat ik weer gluten kan eten, voel ik mij veel vrijer om te zijn. Mezelf te laten zien, mij kwetsbaar op te stellen en mezelf te laten horen.

Rixt – Groepshealing

3 weken geleden heb ik in groepsverband een baarmoeder Healing mogen ontvangen van Linda, wat ik als een enorme verlichting heb mogen vervaren! Ik raad het stiekem elke vrouw aan want iedereen heeft wel iets om op te schonen!

Vera – Privé podcast van jouw Ziel

Hele fijne reading gehad van Linda, zeker een aanrader!

Demy – Healing traject

Fijne sessies gehad bij Linda.
Ze stelt je op je gemak en de sessies zijn bijzonder om mee te maken.

Gaby

Met jou gevoel en professionele aanpak heb jij iets moois opgezet. Jou inzet wordt echter beloond.

Sandra – Healing Traject

I can’t exactly explain what Linda does but I know it feels like magic, I’m so happy someone recommended her to me. Thanks to her I was able to let a lot of things go which were stored very deep in my body. I feel more confident and happy and couldn’t be more grateful. Linda is an amazing person and has such a great energy. I would highly recommend doing a session with her.

Nathalie – 1 op 1 Healing

Ik kan mijn sessie met Linda nog steeds voelen.
Haar begeleiding is vanaf het eerst moment warm, begripvol, oordeel-loos en to the point.

Tijdens de intake weet ze haarscherp tot de kern te komen van wat er aangeraakt mag worden. Aangezien ik nog al van de hak op de tak kan gaan is het niet makkelijk om altijd het totaal plaatje te zien bij mij. Nou, dat kan zij wel.

Tijdens de sessie houdt zij het framework en daar binnen krijg ik de ruimte om te laten bewegen wat er op dat moment in beweging wordt gezet. Ze geeft de tijd om het te voelen, en blijft tegelijkertijd nergens in hangen.

Ik ben onder de indruk hoe ze die fine line vast wist te houden tijdens onze healing. Er kwam veel los en omhoog bij me en we konden feilloos samen dansen. Ik ben zelf coach dus erg kieskeurig over HOE een sessie gefaciliteerd wordt. Ik kon me volledig overgeven aan Linda’s begeleiding en voelde dat ze er echt inzat voor mijn proces en groei.

Dankjewel lieve Linda, ik ben nog steeds aan het integreren ♥️

Bernice – 1 op 1 Healing

Via via bij Linda terechtgekomen en de sessies met haar zijn echt magisch! Het is ook zo fijn dat je niet terug hoeft naar het voelen van het verleden of precies hoeft te weten waar iets vandaan komt. Je mag gewoon loslaten wat je niet meer dient! En daar begeleidt Linda je echt fantastisch bij, met zoveel liefde, rust en compassie. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt ergens in vast te zitten of niet los te kunnen laten.

Sophie – 1 op 1 Begeleiding/Coaching

Aan de coaching sessie met Linda heb ik veel gehad. Linda is een prettige persoonlijkheid met wie ik meteen een klik voelde, ook al was onze sessie online. Ze stelde veel vragen en luisterde goed; ik voelde geen drempel om me open te stellen.

Ik had een sessie aangevraagd omdat ik worstelde met het vinden van een balans tussen wat ik wil voor mezelf, mijn gezin en alles wat daarmee samenhangt. Ik wilde graag zwanger worden, wat bij ons een wat ingewikkelder proces is dan normaal, en dat lukte (nog) niet. Alles bij elkaar gaf spanning & stress en ik wist dat ik daarmee moest dealen en dat dat zou helpen om zwanger te worden. Maar ik wist niet hoé.

Na de sessie was het voor mij duidelijker wat ik echt voor mezelf wil, waar ik blij van word en ik heb ik gedurfd om daar meer ruimte aan te geven. De focus niet alleen op zwanger worden maar vooral op goed voor mezelf zorgen. 

En nu zit ik te typen met een bolle buik waarin een klein wondertje lekker aan het dansen is 😀

Kelly – 1 op 1 Healing

Ik heb de TOM sessie als mega magisch ervaren. Linda stelt je enorm op je gemak zodat je meteen wordt ‘meegezogen’ in de sessie. Ik had allerlei belemmerende overtuigingen en mede dankzij Linda zijn deze vrijwel allemaal helemaal verdwenen! Zo bizar! Ik kon soms niet eens meer bedenken wat ik daarvoor dacht! Ik raad deze sessie van harte aan voor iedereen! 

Rianne – Healing traject

Ik heb drie sessies gehad met Linda, en alle drie waren ze totaal verschillend. Linda wist precies te vangen wat ik op dat moment nodig had en hielp me dingen loslaten die ik niet meer nodig heb en die me beperken, geloven in mijn innerlijke stem en vertrouwen hebben in mijn lijf en dat mijn grootste wens – een kindje krijgen – dichtbij is. 

De sessies hebben op verschillende gebieden in mijn leven dingen laten stromen en ik heb in korte tijd een aantal grote stappen gemaakt waar ik erg trots op ben. Dankjewel, Linda!

Monika – 1 op 1 Healing

Mijn sessie met Linda heb ik als heel bijzonder ervaren. Ze weet je goed bewust te maken van je gedachten en je lijf. Even stil te staan bij wat voel je nou echt. Haar stem en manier van werken zijn beide heel prettig. Ik voelde me meer dan welkom.

Ja, je bent echt een bijzonder lieve vrouw. 💜

Janneke – 1 op 1 Healing

Lieve Linda, wat was het fijn om een touch of matrix sessie van jou te ontvangen. Je wist me zo op mijn gemak te stellen, ik voelde me veilig en verbonden. Met mezelf, en ook met jou. Dezelfde dag gebeurden er al van die onverklaarbare dingen en wist ik meteen: dit heeft iets in gang gezet! Het gaf me precies dat zetje in de rug wat ik nodig had. Dank je wel!! Love!

Marthe – 1 op 1 Healing

De sessies met Linda hebben ervoor gezorgd dat ik meer in mijn eigen power sta en meer in mezelf geloof. Het helpt me keer op keer om een stapje dichter te komen bij wie ik wil zijn, de beste versie van mezelf. Ik merk duidelijk dat de sessies verschillende blokkades in mij opgelost hebben en hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor 🙏 bedankt Linda om te zijn wie je bent en ook in jouw eigen power te geloven ❤️

Willeke – 1 op 1 Healing

De sessie met Linda startte voor mij al meteen met rust en kalmte en interesse, want dat is wat Linda uitstraalt. Tijdens de sessie voelde ik mij gehoord en begrepen en werd ik rustiger en meer ontspannen. Linda luisterde met rust en gaf mij steeds het gevoel van een totaal op mijn gemak zijn. Het moment dat ik mijn ogen sloot en Linda haar “Magic” liet doen voelde ik mij letterlijk op mijn stoel zakken. Een compleet gevoel van rust, ontspanning en bescherming voelde ik over mij komen.

Dit was een nieuwe start, ik voelde dat er letterlijk iets van mij af gleed.

Na de behandeling was ik aan het einde van de dag heel moe en heb toen mijn rust gezocht, ik was al gewaarschuwd door Linda dat er een reactie kon komen. Tijdens die eerste nacht ging het proces echt nog door en ook de volgende dag heb ik het rustig aangedaan.

En sindsdien is het stuk waar wij aan gewerkt hebben echt veranderd. Vooral als ik terugdenk aan hoe het “was” dan zie en voel ik het verschil. Ik heb een stap gemaakt, een shift…. geholpen door Linda. Zo’n lief vertrouwd mens die met zachtheid je begeleid naar nieuwe paden die te bewandelen zijn en waar je je onnodige bagage voor mag achterlaten.

Dankjewel lieve Linda 🙏🏻

Marit – Healing traject

Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat.
Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn.
Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.

Evelien – Healing traject

In diverse gesprekken met elkaar over je opleiding heb jij mijn interesse gewekt.  Ik kon me heel moeilijk een voorstelling maken van waar jij je mee bezig hield dus toen je vroeg om proefpersonen dacht ik, ik meld me aan. Door je enthousiaste verhalen wilde ik ook wel weten wat dat voor mij kon betekenen. Natuurlijk vond ik het wel spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij.  We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt.

Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie’s, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf.  Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.