wat anderen te zeggen hebben

Wanneer ik een coach, therapeut of healer zoek, check ik altijd de reviews. Wat vonden anderen van hem/haar en zijn/haar behandeling? En past hij/zij ook bij mij. Daarom dat ik deze pagina voor jou gemaakt heb.

En natuurlijk heb ik deze pagina ook gemaakt omdat ik toch behoorlijk trots ben op deze prachtige reviews. Let’s be honoust : )

Lees ze rustig door, en wie weet hebben wij binnenkort ook een prachtige sessie samen.

Sandra

I can’t exactly explain what Linda does but I know it feels like magic, I’m so happy someone recommended her to me. Thanks to her I was able to let a lot of things go which were stored very deep in my body. I feel more confident and happy and couldn’t be more grateful. Linda is an amazing person and has such a great energy. I would highly recommend doing a session with her.

Nathalie

Ik kan mijn sessie met Linda nog steeds voelen. Haar begeleiding is vanaf het eerst moment warm, begripvol, oordeel-loos en to the point.

Tijdens de intake weet ze haarscherp tot de kern te komen van wat er aangeraakt mag worden. Aangezien ik nog al van de hak op de tak kan gaan is het niet makkelijk om altijd het totaal plaatje te zien bij mij. Nou, dat kan zij wel.

Tijdens de sessie houdt zij het framework en daar binnen krijg ik de ruimte om te laten bewegen wat er op dat moment in beweging wordt gezet. Ze geeft de tijd om het te voelen, en blijft tegelijkertijd nergens in hangen.

Ik ben onder de indruk hoe ze die fine line vast wist te houden tijdens onze healing. Er kwam veel los en omhoog bij me en we konden feilloos samen dansen. Ik ben zelf coach dus erg kieskeurig over HOE een sessie gefaciliteerd wordt. Ik kon me volledig overgeven aan Linda’s begeleiding en voelde dat ze er echt inzat voor mijn proces en groei.

Dankjewel lieve Linda, ik ben nog steeds aan het integreren ♥️

Bernice

Via via bij Linda terechtgekomen en de sessies met haar zijn echt magisch! Het is ook zo fijn dat je niet terug hoeft naar het voelen van het verleden of precies hoeft te weten waar iets vandaan komt. Je mag gewoon loslaten wat je niet meer dient! En daar begeleidt Linda je echt fantastisch bij, met zoveel liefde, rust en compassie. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt ergens in vast te zitten of niet los te kunnen laten.

Sophie

Aan de coaching sessie met Linda heb ik veel gehad. Linda is een prettige persoonlijkheid met wie ik meteen een klik voelde, ook al was onze sessie online. Ze stelde veel vragen en luisterde goed; ik voelde geen drempel om me open te stellen.

Ik had een sessie aangevraagd omdat ik worstelde met het vinden van een balans tussen wat ik wil voor mezelf, mijn gezin en alles wat daarmee samenhangt. Ik wilde graag zwanger worden, wat bij ons een wat ingewikkelder proces is dan normaal, en dat lukte (nog) niet. Alles bij elkaar gaf spanning & stress en ik wist dat ik daarmee moest dealen en dat dat zou helpen om zwanger te worden. Maar ik wist niet hoé.

Na de sessie was het voor mij duidelijker wat ik echt voor mezelf wil, waar ik blij van word en ik heb ik gedurfd om daar meer ruimte aan te geven. De focus niet alleen op zwanger worden maar vooral op goed voor mezelf zorgen. 

En nu zit ik te typen met een bolle buik waarin een klein wondertje lekker aan het dansen is 😀

Kelly

Ik heb de TOM sessie als mega magisch ervaren. Linda stelt je enorm op je gemak zodat je meteen wordt ‘meegezogen’ in de sessie. Ik had allerlei belemmerende overtuigingen en mede dankzij Linda zijn deze vrijwel allemaal helemaal verdwenen! Zo bizar! Ik kon soms niet eens meer bedenken wat ik daarvoor dacht! Ik raad deze sessie van harte aan voor iedereen! 

Rianne

Ik heb drie sessies gehad met Linda, en alle drie waren ze totaal verschillend. Linda wist precies te vangen wat ik op dat moment nodig had en hielp me dingen loslaten die ik niet meer nodig heb en die me beperken, geloven in mijn innerlijke stem en vertrouwen hebben in mijn lijf en dat mijn grootste wens – een kindje krijgen – dichtbij is. 

De sessies hebben op verschillende gebieden in mijn leven dingen laten stromen en ik heb in korte tijd een aantal grote stappen gemaakt waar ik erg trots op ben. Dankjewel, Linda!

Monika

Mijn sessie met Linda heb ik als heel bijzonder ervaren. Ze weet je goed bewust te maken van je gedachten en je lijf. Even stil te staan bij wat voel je nou echt. Haar stem en manier van werken zijn beide heel prettig. Ik voelde me meer dan welkom.

Ja, je bent echt een bijzonder lieve vrouw. 💜

Janneke

Lieve Linda, wat was het fijn om een touch of matrix sessie van jou te ontvangen. Je wist me zo op mijn gemak te stellen, ik voelde me veilig en verbonden. Met mezelf, en ook met jou. Dezelfde dag gebeurden er al van die onverklaarbare dingen en wist ik meteen: dit heeft iets in gang gezet! Het gaf me precies dat zetje in de rug wat ik nodig had. Dank je wel!! Love!

Marthe

De sessies met Linda hebben ervoor gezorgd dat ik meer in mijn eigen power sta en meer in mezelf geloof. Het helpt me keer op keer om een stapje dichter te komen bij wie ik wil zijn, de beste versie van mezelf. Ik merk duidelijk dat de sessies verschillende blokkades in mij opgelost hebben en hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor 🙏 bedankt Linda om te zijn wie je bent en ook in jouw eigen power te geloven ❤️

Willeke

De sessie met Linda startte voor mij al meteen met rust en kalmte en interesse, want dat is wat Linda uitstraalt. Tijdens de sessie voelde ik mij gehoord en begrepen en werd ik rustiger en meer ontspannen. Linda luisterde met rust en gaf mij steeds het gevoel van een totaal op mijn gemak zijn. Het moment dat ik mijn ogen sloot en Linda haar “Magic” liet doen voelde ik mij letterlijk op mijn stoel zakken. Een compleet gevoel van rust, ontspanning en bescherming voelde ik over mij komen.

Dit was een nieuwe start, ik voelde dat er letterlijk iets van mij af gleed.

Na de behandeling was ik aan het einde van de dag heel moe en heb toen mijn rust gezocht, ik was al gewaarschuwd door Linda dat er een reactie kon komen. Tijdens die eerste nacht ging het proces echt nog door en ook de volgende dag heb ik het rustig aangedaan.

En sindsdien is het stuk waar wij aan gewerkt hebben echt veranderd. Vooral als ik terugdenk aan hoe het “was” dan zie en voel ik het verschil. Ik heb een stap gemaakt, een shift…. geholpen door Linda. Zo’n lief vertrouwd mens die met zachtheid je begeleid naar nieuwe paden die te bewandelen zijn en waar je je onnodige bagage voor mag achterlaten.

Dankjewel lieve Linda 🙏🏻

Marit

Linda is een hele lieve dame. Samen kom je tot een doel, waar zij mee aan de slag gaat.
Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag zijn.
Met volledige aandacht geeft ze je het liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt.

Evelien

In diverse gesprekken met elkaar over je opleiding heb jij mijn interesse gewekt.  Ik kon me heel moeilijk een voorstelling maken van waar jij je mee bezig hield dus toen je vroeg om proefpersonen dacht ik, ik meld me aan. Door je enthousiaste verhalen wilde ik ook wel weten wat dat voor mij kon betekenen. Natuurlijk vond ik het wel spannend maar ik ging er open in. Jij stelde me al snel op mijn gemak, niets zou goed of fout zijn, het ging echt om mij.  We zijn samen mijn levensloop doorgelopen en zijn blijven hangen bij wat aandachtspunten/knelpunten. Daar hebben we samen concrete doelen van gemaakt.

Ik kijk terug op twee hele bijzondere sessie’s, nooit gedacht dat ik (een nuchtere meid) hier zo op zou reageren. Maar het gebeurde echt, het heeft me verbaasd en verwonderd. Ik kijk dus terug op een bijzondere belevenis, je staat echt even stil bij jezelf.  Vanuit jou voelde ik begrip, rust, vertrouwen en dezelfde verwondering. Soms hoef je ook niet alles met je hoofd te beredeneren.