hotline met jouw ziel

Elke twee weken guidance vanuit jouw ziel

Een rustpunt in de chaos

Een bevestiging

een boodschap

De boodschappen resoneren altijd enorm, het is precies wat ik op dat moment nodig heb en mag horen.
Het is so on point.
Rian

De juiste boodschap op het juiste moment

Ontvang vanuit jouw ziel, jouw hart, precies de woorden die jij mag horen

De Hotline met jouw Ziel is hét maandabonnement waarbij je elke twee weken een reading vanuit jouw ziel ontvangt.
En je elke twee weken een vraag kunt stellen, om een antwoord uit jouw diepste kern te ontvangen.

jouw hotline
met jouw ziel

33,- p. mnd

hotline met jouw ziel

Wat wilt er vandaag vanuit jouw hart, vanuit jouw ziel verteld te worden?

Leg de verbinding via de Hotline met Jouw Ziel. Hét maandabonnement waarbij je elke twee weken een reading vanuit jouw ziel ontvangt.


 • Creëer meer rust voor jezelf;
 • Meer vertrouwen in jezelf;
 • Kom op een simpele manier in contact met je eigen intuïtie;
 • En durf meer te vertrouwen op je eigen gevoel.


Dit alleen al door de guidance die je elke twee weken via whatsapp ontvangt. 

Ervaringen van anderen...

melanie

Twee keer per maand Linda met een channeling van m'n ziel; wat een feestje is dat. De ene keer een korte reminder van dingen die ik nog even moest horen, de andere keer een langer verhaal met mooie inzichten. En iedere keer kloppend met wat er op dat moment speelt.

Aanrader!

Daniela

Ik vind het zo mooi en bijzonder hoe je kan intunen op mijn ziel, gidsen en voorouders en dit naar aardse woorden vertaalt. Echt fascinerend! Jouw 2 wekelijkse afstemmingen hebben mij al veel rust en vertrouwen gebracht, niet alleen in mijn privé leven maar ook in mijn bedrijf.

Jouw zachte en liefdevolle aanpak maakt het dat ik er nog meer voor open sta om het te ontvangen en deze learnings nóg beter kan integreren.

Zeker een aanrader voor als je meer sturing en inzichten wilt ontvangen om zó nog beter connectie met jezelf te maken en te begrijpen wat het leven van je vraagt.

rian

Een keer per twee weken word ik op woensdagochtend wakker, zie ik een berichtje van Linda en die luister ik dan meteen. Mijn favoriete moment van die week, een feestje! 

De boodschappen resoneren altijd enorm, het is precies wat ik op dat moment nodig heb en mag horen. Het is so on point, of ik nou met een vraag kom of er open in ga. Het geeft mij net dat beetje extra guidance die ik nodig heb. Daarvoor ben ik ontzettend dankbaar en dat gun ik echt iedereen!

Vaak zo accuraat. Soms een trigger. Of één die wat meer tijd nodig heeft om binnen te komen. Wat mij opvalt is je liefde je humor. Elke keer weer een feestje om naar te luisteren.

Floor
null

Wie is Linda?

 • Eerlijk
 • Behulpzaam
 • Vertrouwend
 • Spontaan
 • Intuïtief

Tel daarbij op dat ik, een ieder graag in haar eigen kracht wil zetten. En dit haar ook wil laten ervaren en doen inzien. Door middel van het inzetten van mijn gave als medium.

Oordeelloos naar jou luisteren, en vanuit daar de diepte in gaan, dat is onderdeel van wie ik ben. Dit deed ik vroeger al, en inmiddels ben ik me daar veel bewuster van. Met hulp en inzichten via opleidingen is daar veel meer in los gekomen, en heb ik geleerd nog meer in te tunen op de energieën van een ander, en van daaruit boodschappen door te geven.

En verder; Heb ik een liefde voor fashion(magazines), ben ik ambitieus, wind ik er niet altijd doekjes om, houd ik van een dosis humor, heb ik graag mensen om mij heen, maar ben ik net zo goed graag alleen, en sta ik graag naast het voetbalveld mijn twee zoons aan te moedigen, niet stilletjes...

ONTVANG VANUIT JOUW ZIEL 
PRECIES WAT JIJ MAG HOREN

FaQ

'MAAKT HET UIT WAT IK OP DE DAG VAN DE READING DOE?'

Het antwoord is simpel: Nee!

Er zijn klanten die werken op de dagen dat ik voor ze afstem, die nog slapen op het moment dat ik de reading doe (omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen), of juist gaan slapen op het moment dat ik voor ze afstem (omdat ze weer aan die andere kant van de wereld wonen of reizen).

Jij hoeft op geen enkele manier rekening te houden met de reading.

Dus doe lekker wat je moet doen op de dag dat jouw reading staat. En ontvang ‘m als verassing in je whatsapp. 

'IS ER IETS WAT JE VAN MIJ MOET WETEN?'

Behalve je vraagstuk, als je die hebt, is er verder helemaal niets wat ik van te voren van jou moet weten. Sterker nog. Het liefste weet ik helemaal niets van je. Geen foto, en ik bekijk ook liever nog (vooral in het begin) niet je instagram account. Om de reading zo zuiver mogelijk te houden. Maar goed, met de hotline leer ik jou, en vooral je ziel, steeds beter kennen. De readingen blijven daarmee zuiver, en worden vaak ook sterker.

'HOE GA JIJ TE WERK?'


Vaak doe ik van te voren een meditatie, en tune ik in op de energie van jouw ziel. Mijn opname gaat lopen en ik start met het verwoorden van het eerste beeld of de eerste woorden die ik doorkrijg. Vanuit daar gaat de ratel op gang, en blijf ik lekker doorkletsen tot er vanuit de energie aangegeven wordt dat het voldoende is.
Het komt ook wel eens voor dat ik mijn readingen tijdens het wandelen mag doen.
Er zit geen verschil in de energie, of het vermogen ervan, wanneer de reading stilzittend, of wandelend gedaan wordt.

33,- p. mnd

hotline met jouw ziel

Er zijn je al zoveel prachtige vrouwen voor gegaan. Die

 • meer rust hebben gekregen
 • meer vertrouwen op zichzelf hebben
 • in contact zijn gekomen met hun eigen intuïtie
 • meer durven te vertrouwen op hun eigen voorgevoel


Elke twee weken guidance van jouw ziel, via een voice bericht in whatsapp. Simpeler kan bijna niet. Wat wil je nog meer?!

Ben jij de volgende op wie ik elke twee weken mag afstemmen?

De boodschappen liggen al voor je klaar!