waarom linda

‘Maak van je hart geen moordkuil’, voor mannen een juiste en rakende uitspraak. Voor vrouwen is het eerder: ‘Maak van je baarmoeder geen moordkuil’.

Het Yin en Yang symbool, mannelijk en vrouwelijk, man en vrouw, het is allemaal met elkaar verbonden en past allemaal perfect in elkaar. Yin met het hart/yang in de baarmoeder, Yang met het hart/Yin in het hart.

Mannen ontvangen met hun hart, vrouwen ontvangen met hun baarmoeder. En in beide organen wordt alles opgeslagen waarvan we niet hebben geleerd het te laten stromen. Eigen verdriet, angst, woede en trauma’s. Uit dit leven, maar ook die uit onze vorige levens, uit de vrouwenlijn, uit de mannenlijn én uit de familielijnen. Waar mannen dit in hun hart proppen en vastzetten. Doen vrouwen dit in hun baarmoeder.

Mannen en vrouwen terug brengen in hun lichaam. Dat is wat ik het liefste doe. Of dit nu via een meditatie, een reading, een healing, een wandeling, een gesprek of wat dan ook is. Uit je hoofd, naar je hart.
Mijn best hoef ik daar niet voor te doen, een gesprek (soms niet eens nodig) en mijn radartjes gaan aan.
Volledig mens zijn. Met de ups, met de downs, die daarbij horen. Maar vooral met vertrouwen. Veilig voelen binnen in jezelf. Vertrouwen op de keuzes die je maakt, right or wrong. Vertrouwen op je lijf. Vertrouwen op je passie. Vertrouwen op het leven en wat het je brengt. Met je voeten in de aarde, met je bewustzijn in je lijf.

Je leven leven zoals jíj het wilt leven. En alle schermen, muren, harnassen, angsten en gedachtes die je klein houden, die je tegenhouden om te voelen, om de volgende stap te nemen, om je gevoel te volgen, om jezelf te vertrouwen, los te laten.

Uit het gekeursde lijf. In je lichaam. Met alles wat daarbij komt. Het leven leven. Joúw leven leven.

Dat is waar ik jou naartoe wil brengen. Wie of wat je ook bent. Hoeveel of weinig trauma je ook hebt gehad. Hoe licht of zwaar je leven ook is/was. Welke fase je nu ook in zit.

Het is tijd voor joú! Met alles wie je bent en wat er in jou zit om er uit te komen. Ik zie joú. Kun jij jezelf ook zien?

Controle loslaten, leven vanuit vertrouwen in plaats van angst. Het zijn niet de makkelijkste stukken. I know. I’ve been there. En telkens weer komt er een nieuwe golf, een nieuwe rollercoaster. 
Inmiddels heb ik geleerd om er met vertrouwen in mee te gaan. Door de pijnen, angsten en het verdriet heen te gaan. Of dit nu met woede of tranen gepaard gaat. Klinkt voor jouw als man niet zo aantrekkelijk, I get that. En toch mag jij daar ook doorheen. Door de verhalen over hoe jij je als man moet gedragen heen. Wil jij uit de zwaarte stappen, uit de angsten stappen, uit de controle stappen en het leven leven? 
Voor vrouwen lijkt het makkelijker; ‘Ooh huilen, dat kan ik wel.’ Maar kun je ook je woede toelaten. Kun je het altijd maar aardig gevonden willen worden loslaten? Ook voor jou geldt; Wil je uit de zwaarte stappen, uit de angsten stappen, uit de controle stappen, stoppen met vechten en jou leven leven?
Klik op onderstaande links en laten we samen aan de slag gaan.